Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bible Kralická - jak přehrát na MP3

Od: viky® odpovědí: 12 změna:

V odkazu od pt - starenka, http://www.bible.cz/_bible/menu.phtml , je nabídka na stažení Bible Kralické 1613, na audio. Pokoušela jsem se o stažení, ale je to v angličtině a nejde mi to. Můžete mi prosím poradit, kde na co kliknout, aby se mi to stáhlo? Děkuji

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

2x

Já tam našel ke stažení Nový zákon,to je ono?

doplněno 23.10.11 18:20:

Zatím to ale teprve stahuji,tak nevím co z toho vyleze...:)zatím žádný problém při stahování...

doplněno 23.10.11 18:31:

Ještě obrázek jestli oba mluvíme o tom samém...

doplněno 23.10.11 18:43:

Tak jestli je to ono,staženo,v češtině.Jéééé,tam toho je!:)Stáhne se to v souboru,který pak otevřete ve Win Raru nebo 7 Zip.Přehraje se to v Media Playeru nebo VLC...

Bible Kralická - jak přehrát na MP3
hodnocení

Mluvíme o tom samém, už jsem také na tom obrázku, zkusím to stahovat

ahasver4*

Trvá to asi dvacet minut,stažení a je to v perfektním zvuku...:)

doplněno 23.10.11 19:19:

Tak proto koupě MP3?A né pro vnuka...*ua*

hodnocení

MP3 je pro vnuka, je u nás a babička to chce zkusit. Libí se mi to.

ahasver4*

Jen jsem si dělal legraci,promiňte,už se to nestane.:)

hodnocení

Nic se neděje, mám jen zase o jednu starost v PC více, jdu prosit o "radu".

ahasver4*

Ta prosba se týká mě?V čem mohu pomoci?

hodnocení

Při spuštění MP3 na mém PC, jsme omylem aktivovali Philips Songbird Play Media, jako hlavní. Vše v mém PC bylo na VLC Media Player 1.1.5. Všechny videa a vše co mám stažené nešlo spustit. Vymazala jsem z PC program, Philips Songbird Play Media. Dala jsem obnovení systému. Nechala jsem PC zkontrolovat CCleaner. Když spustím film, který jsem měla stažený, napíše to, že je tam chyba. Už nevím co dál.

ahasver4*

Pro začátek bych odinstaloval ten VLC.Pak vyčistit znovu CCleanrem.Hlavně registry.Restart PC,A znovu nainstalovat VLC.A uvidíme...

doplněno 24.10.11 20:53:

A nevzala ta Obnova s sebou i kodeky?Mrknul bych se do programy...

To,co píše @dzordz ,by také mohlo zabrat..:)

dzordz*

Ve startu najdete ve složce s VLC další ikonu, "Reset VLC media player preferences and cache files", to spusťte. Až se to provede, spusťte znovu VLC normálně, ctrl+P, záložka Rozhraní a někde uprostřed tlačítko Set up associations, tam si vyberte, které soubory v něm chcete otvírat.

(nevím, proč mám vlc takhle divně dvoujazyčně *nevi*)

hodnocení

Děkuji všem za rady, vše jsem provedla, nakonec kontrola PC. Po restartu jde jak video, tak filmy. Ještě jednou děkuji. Viky

luboshero
hodnocení

0x
Jenže,na té stránce už to není kralická bible ale bible 21, což není totéž.Bible 21 se mi nelíbí, není přesná jako kralický překlad.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]