Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s webkamerou

Od: swatik789* odpovědí: 8 změna:

ahoj,mám webkameru s mikrofonem.včera to jelo uplně normálně ale dneska kyž to zapojím tak na skypu není signál,nemůžu mluvit a ani už nejde obraz na webkameře.nevíte co s tím?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Zkuste kameru vyndat znovu zapojit a restartovat..

swatik789*
hodnocení

jako restartovat počítač?

ahasver4*

Ano.

doplněno 23.10.11 12:41:

Pak také zkontrolovat nastavení ve Skypu...

doplněno 23.10.11 12:48:

Spustit Skype,Nastavení.Zvuková zařízení,Nastavení videa...

swatik789*
hodnocení

jo ale pořád asi vždy po půl hodině mi to znovu nemá signál

ahasver4*

Takže při spuštění Skype naběhne,kamera,mikrofon fungují ale po půlhodině jak mikrák tak kamera vypadnou?Nebo celý Skype?

swatik789*
hodnocení

někdy je signál,nekdy ne,ale vůbec mi nejede kamera,jenom mikrák,zajímavé,že někdy jak tu kameru zapnu v počítači tak se vidím,ale na skype mi to nejede

ahasver4*

Skusil bych aktualizovat ovladač grafiky a pak můžete vyzkoušet jestli to bude dělat i na starší verzi Skypu.Ke stažení tady.. skypecall.cz/...

doplněno 25.10.11 15:58:

A pro jistotu,jestli máte tu možnost,vyzkoušet na jiném PC.I vada té kamery je možná...

pc*
hodnocení

0x

Nebo zapnout monitor a bedničky.Take to byva tak zaprašené že se zda že to nejde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]