Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pinnacle - tvorba menu (kapitol)

Od: vince15 odpovědí: 4 změna:

Chci se zeptat, když si vytvořím menu disku vyberu jednotlivé kapitoly popíšu jména kapitol, potom v nastavení - preference projektu - (a vpravo uprostřed) Při přidání nabídky disku... zvolím nevytvářet kapitoly a délku dám 0sekund. Tak když sem zjistil že se to musí vypálit přímo z Pinnacle, tak zvolím export videa - disk tak při renderování menu...se mi v náhledu začínají vytvářet kapitoly dle jednotlivých střihů ve videu. Kde je problém? nebo to pak ve finále to bude tak jak sem si to nastavil? předem díky za odpověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud dobře rozumím otázce tak se ptáte nato jak bude vypadat finální projekt dokumentu ,který jste inportoval ze záznamového zařízení do Pinaclu a následně jste ho střihem upravil v editoru.V náhledu jsou kapitoly opravdu tvořeny jak délkou tak náplní jak jste si je vytvořil,pro snížení či úpravu přechodů se používají mezi kapitolami typy přechodů ,které jsou standartně v nabídce.Takto vytvořený dokument bude po provedení exportu zcela souvislý.Závěrem jen toto.Není pravidlo ,žese projekt musí vypalovat přímo v Pinaclu,já si v nastavení exportu nastavuji "vypočítat ale nevypalovat " a určím si adresu kam se má obraz projektu uložit.Uložený projekt má označení Video_TS a ten mám možnost si vypálit i zkontrolovat v jiném programu na vypalování.

vince15
hodnocení

Jo super díky moc, přesně to jsem potřeboval vědět ;)

Omlouvá se , pokud jsem nepochopil podstatu dotazu.

hodnocení

0x

V Pinnaclu je menu v podstatě titulek do kterého přídáte zvolené tlačítko v editoru titulku. Kolik tlačítek , mohou se rovněž zde pojmenovat . Kolik tlačítek pořidáte , tolik kapitol menu ( C1 , C2 , C3 atd.) můžete pojmenovat a na libovolné místo v časové ose umístit . miro

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]