Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám problém s PC, už má odběháno tipuju to tak na 8-10 let a v poslední době mi PC začalo nepravidelně padat. Normálně pracuji a pak najednou se PC restaruje a když naběhne Windows, tak se napíše chybová hláška : Činnost systému bylo obnovena po závažné chybě. Nevíte někdo co s tím?
jestli na něm 10 let pracujete bez přeinstalace windows (tipuji XP) tak si to odvažuju považovat za zázrak :D jako první - rozebrat, vyfoukat prach z chladičů (nevěřil byste jak dokonale ucpaný chladič může být po 3 letech provozu, natož po 10). Pokud ani to nepomůže, přeinstalace windows, 10 let je opravdu dlouhá doba
Proskenoval bych PC CCleanrem,poté SuperAntiSpywarem.CCleaner odstraní nepořebné... slunecnice.cz/...
A skusil bych i chkdsk a opravil chyby...
doplněno 22.10.11 18:04: A zcela určitě i to co říká mikihans...také smekám nad tou výdrží...
A zkuste si zjistit teploty tímhle... slunecnice.cz/...
Tak takovou dobu mi též jede Windows XP na počítači bez problému, tak nevím, proč smekat - takhle se pozná správný uživatel
Jak již psali mí "přechůdci", určitě stáhnout a nainstalovat CClaner ( download.piriform.com/...)→ spustit čištění disku a registru.
Dále pak spustit Příkazový řádek /je v příslušenství/ a zadat tam chkdsk /R. Pokud bude nutné restartovat počítač, restartujte ho /kontrola se udělá po restartu/.
SuperAntispyware na škodu není, stejně ESET Online Scanner ( eset.cz/...)
Se Spybotem mám já špatné zkušenosti.
doplněno 23.10.11 14:16:Když máte čerstvou instalaci OS,máte všechny ovladače?
Nechci strašit ale i to,že HDD jde k pánu je možné...
V každém případě ještě tu kontrolu přes chkdsk...Už mi párkrát pomohla...
Skenoval jsem a opravil jsem s Spybot a CHKDSK, takže uvidím, jaký bude výsledek po delší době, díky za rady
Tak jestli můžeme poprosit,napiš jak to dopadlo,aby jsme věděli zda byly naše rady dobré a mohou pomoci i kdyby měl někdo stejné problémy v budoucnu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.