Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmena prehravace

Od: karel1711* odpovědí: 6 změna:

při založení dvd disku a ve spusteni v programu wind.media player mi dvd neprehraje a nopise mi ze nenjsou nainstalovcane nejake dekodery. mam nainstalovany kmplazer ale jak to udelat aby mi v tomto programu prehral i dvd disky? diky moc

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

2x

Ovladací panely,nastavení Výchozí programy a nastavíte si co potřebujete.Asi Vám chybí kodeky.tady... slunecnice.cz/...

karel1711*
hodnocení

díky ti kamarade je to ono co mi chybelo. ale nenasl jsem tak ten prehravec kmplayer ale to je malickost uz to prehraje

ahasver4*

:)Není zač,jsem rád že moje rada pomohla...

karel1711*
hodnocení

mam jeste dotaz ja mam notese travl mate 803 lci procesor 1.6 ram 1 giga. chci se zeptat co znej muzu dostat? lepsi vykon atd. a taky mam v nem dvd rom ale nevypali nic na dvd jen na cd. kolik tak stoji takova vypalovacka do notesu? na dvd

ahasver4*

s.imedia.cz/...

Něco k vypalovačkám.Ale uvažoval bych o jiném NB...

doplněno 22.10.11 16:16:

Ještě dodám,vytahnout z toho něco navíc je asi možné ale dnes je na trhu dostatek NB a PC v nepřeberném množství.Ceny jsou už přijatelné,tak proč si nedopřát dárek...:)

karel1711*
hodnocení

to je presne ono co si predstavuju.no a k tomu lepsimu,ono je to tak ja mel pc ale totalne jsem ho knokautoval. slo o to ze dostal trochu vody a konec . nebylo to nic moc ale byl dvuojadro 2g ram a hlavne co je v haji tak tera hdd a to me docela no vis co :) a ten notes tej je zadarmo ja na nem delam jen auta neni to na hry atd ale jsem docela spokojenej jen ze mi to nevypaluje dvd ale to neni zase tak moc dulezite to spis ze to neprehralo ty dvd

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]