Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tagy = nový podřádek

Od: tagy odpovědí: 7 změna:

Zdravím,
potřebuji vědět jak se dělá nový podřádek. Nový odstavec je

...

ale to se mi zobrazí takto:
Dobrý den
váš nákup je hotov
s pozdravem
Když já to potřebuji takto:
Dobrý den.
váš nákup je hotov
s pozdravem
Nevíte jaký je na to tag? Díky :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tagy
hodnocení

Tak sem mi to takhle jinak zformátovalo. Mezi tím prvním Dobrý den a váš nákup je hotov je totiž nový řádek. Jako kdyby jste něco psali a stiskli enter. Snad mě chápete :(

dzordz*
hodnocení

0x
Tady se to zobrazuje stejně :DMyslíte odřádkování, jako enter? To je .doplněno 22.10.11 11:28:Jestli jste psal každý řádek zvlášt jako nový odstavec, není to moc vhodné. Dejte jen p na začátek a /p na konec, jednotlivé řádky uvnitř souvisejícího textu oddělujte br /.Samostatné odstavce pak použijte, když třeba pozdrav, nadpis nebo rozloučení a podpis budou mít jiný vzhled nebo formát, aby se to rozdělilo na nějaké logické celky.
otazka*
hodnocení

Díky :) a ještě jedna otázka, jak se podtrhává odstavec čarou? Ale ne způsobem
_______________ ale tím druhým. Nějak tagem to nejde? Díky

dzordz*

No, text s podrtžením (jako ve wordu) je underline. Nebo jestli chcete čáru přes celou šířku oddílu jako horizontální oddělovač, tak

diky
22.10.11 13:10
hodnocení

Dík moc :)

otazka*
hodnocení

A psolední otázka *hi*.
Vložil jsem obrázek ale potřebuji ho vytvořit současně jako odkaz. Teda když na něj kliknu, přesměruje mě to na tu stránku kterou tam vložím. Nevíte? *hi*

dzordz*

Celý img tag uzavřete do odkazu, tedy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]