Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer Je trestné někoho nahrávat když je doma přes krytou kameru a používat jeho wifinu já mám podeření,předem děkuji za odpověd jaa27hh
Značně nejasná otázka. Přesto: pokud mě v mém bytě a bez mého vědomí bude někdo sledovat, případně pořízovat audio nebo videozáznam, dopouští se trestného činu.
Nechcete říct jakého trestného činu se dopuští ten co vás sleduje. Nenašel jsem v trestním zákoníku žádný. Něco jiného je instalace takového zařízení to bude § 178 Porušování domovní svobody. To samý s to wifi samotný připojení asi trestný nebude. Pokud ji někdo použije třeba k připojení na internet tak to bude max přestupek. Ale pokud se vám někdo nabourá do sítě tak to bude minimálně § 183 Porušení tajemství listin a jiných dokumentů uchovávaných v soukromí. U toho nahrávání by mohlo být trestné kdyby to nějakým způsobem použil.
Nahrávat někoho bez jeho vědomí trestné je, o tom používání Wifiny to je na diskuzi, ale když na ní někdo nemá heslo, tak se prostě připojím, to už je věc majitele jak si ji zabezpečí.
A můžete mi prosím prozradit jak se zabezpečí wifina,já to nevím,a někdo kdo by k nám přišel a zabezpečil nám to,předem děkuji za odpověd,spíš nějaká žena mám žádlivého přítele a notebook bych také potřebovala také zabezpečit děkuji předem za radu jaa27hh
já vám poradím něco jiného. pokud máte natolik žárlivého přítele, že by nesnesl návštěvu servisního technika (muže), pak se přítele urychleně zbavte. život se pro vás stane rázem mnohem jednodušší a příjemnější... stejně to tak jednou dopadne. dojde vám trpělivost.
To jje moje nejlepší kámoška ona ho moc miluje svého přítele,a nikdy by ho neopustila,ale je jí líto a bolí ji to že jí nevěří přitom kámoška mu je věrná,a sousedi jí dělají zle,nevím proč,a ten byt napsaní na jejího přítele a nemá kam jít,je mi jí moc líto a já jí nemohu pomoci,jejímu příteli jsem domlouvala,že je moc hodná a upřímná holka,at se kní chová hezky
Wifi se nechá zabezpečit v servisu.Normálně to tam donesete oni to uděljí. Popř se nechá napsat script který to celé nastaví sám. Popř se to nechá udělat dálkově a vy jako poslední krok změníte heslo nebo zakážete přistup zvenku(nejlépe obojí)
doplněno 22.10.11 22:48:I když mám li být upřimný já sám pužívám wifi nezabezpečenou. Jenom mám omezenou rychlost. Když někdo přijde s mobilem s wifi aspon mu nemusím říkat heslo. A vnitřní sít mě stejně běží po kabelu.
Wifi si zabezpečíte heslem,na každou existuje návod.Objednat si to můžete v nějakém servisu,to snad přítel přežije...Jakou wifi používáte?A jak si představujete zabezpečení NB?Také lze nastavit heslo pro přístup,jestli máte tohle na mysli...
Jaký máte OS?Ale to nastavení hesla je u všech podobné...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.