Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook přehřívá se

Od: liki12® odpovědí: 12 změna:

Potřebuji poradit mam notebook a když hraju hru třeba 15 min tak mi vypne asi se mi přehřívá co s tim?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pecenkav*
hodnocení

3x

Poradne foukni do mrizky vetrani a vyfoukni ty nanosy prachu na chladici a uvidis.

hodnocení

Tak jsem fouknul do toho větráku a už to de dík.

ahasver4*

Jestli pomohlo fouknutí DO větráku,je NB zralý na rozebrání a důkladné vvčištění.Fouknutím dovnitř prach nezmizí...

pc*
hodnocení

0x

Jedna rada je.Nehrat hry na note...Nechat si postavit herní pc.

kacu*
hodnocení

0x

Dobrý den,

nemáte ho na nějakém měkkém povrchu? Zkuste ho položit třeba na mřížku od trouby, má pod sebo u vzduch, takže nehučí :)

hodnocení

Ne mam ho na stole a dávat peníze do pevného compu se mi teda vůbec nechce :D ale napadlo mě třeba že si kupim chladící desku ale neni to jen kravina?

ladinpraha*

Je to jen kravina. Napřed se musíš přesvědčit, že je to skutečně teplotou. Stáhni si Everest a podívej se na teplotu, kterou senzory ukazují.

ahasver4*
hodnocení

0x

Copak je to za mašinku?Né každý noťas tu zátěž při hře zvládne.

hodnocení

acer aspire 5739G

doplněno 21.10.11 20:55:

alza.cz/...

ahasver4*

Dobrej...tak bych skusil ten Everest,jak zní výše zmíněná rada...Je dlouho v provozu?Prašné prostředí?Vyčisit neškodí v žádném případě.Vysavač,uzká trubice.Ale může to signalizovat i vážnější problém...

hodnocení

Nechtělo by třeba něco vyměnit za lepší?

dzordz*
hodnocení

0x

Jestli je v záruce, můžete ho reklamovat, tam vám ho vyčistí pořádně nebo jinak opraví.

Pokud to je skutečně přehříváním, tedy je v místech pod displejem a napravo (nebo na té straně, kde má vzadu výfuk) nad klávesnicí povrch horký, že na něm nejdou udržet prsty, tak ho můžete samozřejmě zkusit pročistit od prachu. Ústy bez šance, chce to otevřít, vzít vysavač a do větráku třeba ještě takový ten malinkatý mezizubní kartáček nebo obdobné šťourátko. Chladící podložka by také mohla pomoct, ale nějaká rozumná.

Co se týče toho, že radši stolní pc nebo že ntb hry nezvládá - však když tam daj nějaký cpu a gpu a ještě se vytahujou, co to všechno umí a jak je to rychlý, tak by to mohlo zvládat pár minut, hodin i dnů běžet na plnej výkon, ne? :-P

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]