Nejste přihlášen/a.
Při psaní dokumentů v Microsoft Word a uložení se mi stalo, že jeden dokument mám uložen a mohu s ním pracovat v pdf.AdobeReader a druhý v Microsoft Word. Přitom dokumenty jsem psala oba stejně ve Wordu, vytiskla a odeslala. Bude to nějaká moje chyba, ale nevím jaká. To samé se mi stane, že některá fotografie v obrázkách, když se na ní chci podívat, se mi otevře normálně a hned vedle další fotografie se mi otevře Zoner Photo Studio 12. Proč? Fotografie je stejně focená?
doplněno 20.10.11 22:57:Otevírat bych chtěla obrázky v PhotoFiltre, který používám na úpravu obrázků. Děkuji
PDF vs DOC : Nejspíše jste při uložení dokumentu měla zvolený jiný typ pro uložení viz obr.
Obdobny problem bude i s obrazkama. Jeden bude nejspis JPG, jiny TIFF, další muze byt PNG, BMP, atd ... obrazkovych formatu je vice a pro kazdy muzete mit nastaven jiny prohlizec. Proto, pokud chcete, aby se Vam to otviralo "normalne" ... musite vedet v CEM to chcete otvirat a v tomto programu nastavit, aby otviral VSECHNY druhy obrazku.
Nevim, jaky mate nainstalovany a tak nemohu poradit, co je pro vas "normalni" otvirani. Nekomu se to normalne otvira v Prohlizeci obrazku, nekomu v IrfanView, nekomu v Xnview .. programů je jako máku.
doplněno 20.10.11 08:11:PDF vs DOC - take jste mohla soubor PDF vytvorit ve chvili, kdy jste tiskla a omylem vybrala misto lokalni tiskarny virtualni PDF tiskarnu, ktera misto klasickeho tisku vytvari z dokumentu PDF soubory.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.