Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Msi d.o.t

Od: sojer* odpovědí: 10 změna:

Zdar, chlapy potřebuju pomoct :)

Nemáte někdi nebo spíš nevíte někdo kde sehnat tuto koukam už na netu 1 Hodinu a pořád to nemůžu najít

cestiny.idnes.cz/...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stany*
hodnocení

2x
sojer*
hodnocení

Nico takového hledam ale i tak v tom to nejde nebo nevím jak na to je to docela divný program

stany*

to je originál DOT od MSI...

bena*
hodnocení

0x

Na poradně nejsou jen chlapi ;)
Zkoušel jste stáhnout a nainstalovat toto → softpedia.com/...

sojer*
hodnocení

Tak jsou tu vedčina chlapy a na PC jsemteda zatím ještě nevyděl ženu, nebo mi ani životě žena neporadila

PS: Nejde to stáhnout

greenbull*
hodnocení

0x

Jste si jistý že Vám tohle nepodporují ovladače? Já tedy mám radeona, ale lze mi tam nastavit frekvenci přetaktování jak jádra a pamětí a samo si reguluje podle vytížení. nehledě na to že ten článek je 6 let starý.

doplněno 19.10.11 21:59:

a

sojer*
hodnocení

Ale to je na MB (MotherBoard)

doplněno 19.10.11 22:03:

je to program na OC CPU v OS ze nemusim do Biosu

stany*

a jakou mate desku?

sojer*
hodnocení

MSI-G41M-P28

Taková Shitka :D

stany*
hodnocení

0x

pokud nevíte, jak na to, tak Vám doporučím nedělat overclocking, může to skončit i spálením procesoru, ztrátou dat apod...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]