Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co mam dělat s pluginem

Od: moncherry* odpovědí: 3 změna:

Stále mě pod panelem nástrjů vyskakuje lišta - " Následující plugin selhal : Skype Toolbars "

Tak nevím jestli ho mám někde najít a odtranit nebo nevím už co. Pokud si na webu prohlížím třeba domy a klikám na šipku vpravo pro posouvání obrázků tak to zamrzne a dál ne se hnout. Nevím jestli to má nějakou souvislost.

Jinak moc děkuji Honzovi Benčíkovi za za velmi obětavou pomoc - mimořádná ochota!

Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Navrhuju skočit do Ovládacího panelu Přidat nebo odebrat programy /ve Vista nebo 7 Ovládací panel Programy a funkce/ a najít položku Skype Toolbar nebo Plug-in a odinhstalovat to.

Pak pro jistotu stáhnout a nainstalovat program CCleaner a vyčistit s ním jak disk, tak i registr /při čištění registru doporučuji udělat zálohu/.

Jinak, o jaký prohlížeč se jedná? Lze to i zakázat, nepůjde-li to odinstalovat.
V Internet Exploreru 8 a 9 klikněte na Ozubené kolečko /Nástroje/→Spravovat doplňky

moncherry*
hodnocení

Mám WVista Home Premium a to otvírám v Googlu. Mám i IE 9 i CCleaner.

Ještě se zeptám na detail a to mám otevřít Ovládací panely a tam v Programy a funkce najít Skype Toolbar?

doplněno 19.10.11 20:52:

tak jsem pátral v Ovládacích panelecj i v CCleaner > Nástroje a nikde není Skype Toolbar. V CCleaner je Skype 5.5 a Skype for Outlook 1.0.0.0. Tak nevím co dál ...

doplněno 19.10.11 20:52:

tak jsem pátral v Ovládacích panelecj i v CCleaner > Nástroje a nikde není Skype Toolbar. V CCleaner je Skype 5.5 a Skype for Outlook 1.0.0.0. Tak nevím co dál ...

ahasver4*

Ano,tam to najdete.Akorát já bych odinstaloval i Skypa a provedl znovu instalaci.

doplněno 19.10.11 20:54:

Já používám starou verzi 4.2 a bez problému.S nejnovější verzí jsem měl určité problémy.Nechtěla se přihlásit,vypadávala...Ale tím Vás nechci od ní odradit.

doplněno 19.10.11 20:56:

Pochopil jsem to dobře,že jste tam ten Skype Tolbar nikdy neměl?

doplněno 19.10.11 21:06:

Lišta umožňující využívat funkce programu Skype snadno a pohodlně z e-mailového klienta Microsoft Outlook

Jestli to není tohle.Pak bych odinstaloval ten Skype Tolbat pro Outlook.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]