Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úprava hlavního panelu ve Win7

Od: lukasb* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,
rád bych si změnil svůj hlavní panel ve Win7 obr. č 3 na to, jak je zachyno na obr. č.1.(2 řádkový -horní řádek-prostor pro otevírání oken/programů) a dolní místo pro ikony/miniatury/ - přichycení programů) Problém je, že za žadných okolností toho nelze dosáhnout. Co se zatím povedlo je pouze situace na obr. 4.
Lze vůbec něčeho takového dosáhnout ve win 7 - popř. jak?
Děkuji

Lukáš B.

Úprava hlavního panelu ve Win7

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

pravým na hlavní panel - vlastnosti - Tlačítka na hlavním panelu: "Seskupit při zaplnění panelu"

doplněno 19.10.11 18:04:

jo, promiň, ještě ti tam chybí "XPéčkovej" panel rychlýho spuštění:

pravým klik na panel - panely nástrojů - nový panel nástrojů, navedeš ho do složky "C:UsersJMÉNO UŽIVATELEAppDataRoamingMicrosoftInternet ExplorerQuick Launch"

a zrušíš "zobrazit text" a "zobrazit název". chce si to chvilku pohrát :)

lukasb*
hodnocení

myslím že to není to pravé ..
seskupovat tzn. mít spuštěno např 5 složek a po zaplnění lišty se seskupí do "jedné" ale o to mi nejde ...

doplněno 19.10.11 18:07:

aha tak to zkusím myslím že by to mohlo fungovat ;) :))

teď vyfoceno u mě, takže opravdu jde ;)

Úprava hlavního panelu ve Win7 #2
lukasb*
hodnocení

aha, takže zaškrtnout seskupovat + nový panel nástrojů? ...
nějak to zkusím ..
dyštak ještě napíšu
jinak díky moc nikde jsem to nenašel ;)

kdyžtak můžu natočit celý postup kdyby se nepodařilo, ale to až večer, teď mizím pryč :)

lukasb*
hodnocení

vše funguje
takže díky moc ...:))
jdu si s tím pohrát ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]