Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pinnacle - tvorba menu (kapitol)

Od: vince15 odpovědí: 2 změna:

Zdravím, chci se zeptat, tvořím menu v pinnacle a mám 4 kapitoly. A lze pro jednotlivé kapitoly vybrat více klipů najednou? Jako že v první kapitole chci mít prostě úsek na časové ose s několika klipy přechody titulky atd. Prostě chci vědět jestli jde, označit jakoby začátek kapitoly a konec kapitoly, Předem děkuji za odpověď

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nevím konkrétně o co Ti jde.Já sám používám Pinnacle 12 a když něco nevím jdu do návodu ,proto Ti zasílám návod.Zdraví Maraton

leteckaposta.cz/...

jarkaklein*
hodnocení

0x

taky cosi dělám v pinnaclu- myslím, že to jde, jen asi stačí prostě vložit mezi ty části, které chci mít oddělené, další menu, tak nějak by to mělo fungovat, jako na začátku dělám titulky,prostě začátek, tak potom mezi to,co chci rozdělit, dám zase další menu, jestli to jde nějak jinak,nevím, potom už jen na začátku do menu dát na výběr kapitoly, tedy do okének vložit to, co tam chci jako kapitolu uvádět. Ale jistá na 100% si nejsem. jestli na to přijdeš, jak a co, dej mi vědět.

doplněno 19.10.11 23:03:

prosím, jestli na něco nového přijdeš, napiš mi to do mailu- jarkaklein@seznam.cz, protože tady to hledám složitě. díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]