Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ati hd 4570 512 mb

Od: sojer* odpovědí: 8 změna:

Zdar mam tokový problé z GPŮ

Dam jí do PC zapojím vše ale obraz ani muk prostě černo aní jedná zmíňka o tom že chtěl naběhnout

Tdá se mi jako kdyby do ní nešla elektrika dá se to jetšě nějak opravit nebo jediné řešení je popelnice?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vyfoť ji připojenou. Máš k ní připojené přídavné napájení?

sojer*
hodnocení

No tak to je jasné 2x4pin

Na co fotku?

No jen jsem se chtěl podívat jestli máš napájení opravdu zapojené, promiň často tu jsou takoví méně znalí a to je pak jednodušší říct si o fotku, než natřikrát vysvětlovat co, kde a jak musí být zapojeno :)

Nefunguje ani v jiném počítači? Zkusil jsi i druhý výstup na monitor?

sojer*
hodnocení

Asi to je moje chyba měl jsme to napsat zas takový Lajk nejsem zkusil jsme všechny možnosti je mi to nějak celý dovné jako by v Biosu bylo něco změněního a že by mi to neukazovalo obraz na sběrnici PCI-E :( nevím no myslel jsem že mi někdo poradí a co takle jí zapéct? Pomohlo by to?

doplněno 19.10.11 17:22:

Tak teď jsem jí dal péct jsme zvědav nikde jsem nenašel návod zrovna na tento typ jenom na ty starší jako je řada 88**

na zapečení bych moc nespoléhal, spíš aby jí to ještě neublížilo (třeba plastovým krytům u cívek?). Zkus provést reset biosu (přepnutím jumperu na "Clear_CMOS". Taky by mohl být problém v poškozené desce. Dříve ta grafika na tomto počítači fungovala? Nebo jiná grafika ti tam funguje? :) Není tam integrovaná, která je v BIOSu nastavená jako primární?

sojer*
hodnocení

No dřív jsem tam měl tu samou ale verzi 1GB a předtím ještě jednu nějakou starou x2

Jinak se podívam ještě do toho Biosu ale tam se moc nevyznam když tak ho restartuju :)

a grafika je nová, nebo z druhé ruky? popř. víš jistě že předtím fungovala? ;)

sojer*
hodnocení

Grafika je moje bylo to zničeho nic

V biosu je to nastavený PCI-E

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]