Nejste přihlášen/a.
Zdar lidi, neví někdo jak zprovoznit touchpad u ntbk ACER ASPIRE 5735z + windows 7 profesional?
V ovl.panelech>myš>hardwarwe>vlastnosti to píše TOTO ZAŘÍZENÍ PRACUJE SPRÁVNĚ!
Nefunguje ani kl.zkr. Fn + F7 ani F9 ( ostatní F jsem nezkoušel, nevím co by se stalo a nejsem zrovna hacker .
A WINDOWS UPDATE píše že všechny ovladače v PC jsou aktuální.
Při tom Super Ovladač mi hlásí 28K R I T I C K Ý CH aktualizací? on by je i opravil,
ale mám jen free verzi a nechci za nákup plné verze vyhazovat pětikilo, když nevím jestli by to pomohlo a hlavně jestli se můj problém nedá vyřešit jinak - jednoduše.
Myslím že za každým problémem s PC stojí vždy nějaká jednoduchá ptákovina . Jen vědět JAKÁ ... no ne?
Tak jestli někdo ví jak na to tak díky za radu, která bude nad zlato
1) GOTO -> support.acer-euro.com/...
2) DOWNLOAD -> Synaptics TouchPad Driver
PS: sice jsou to ovladače pro Visty, ale v 7kách budou fungovat.
Pokud by toto nezabralo, aktualizovat i ovladače pro chipset
doplněno 19.10.11 09:43:Drivery pro Chipset stahnete uplne na te same adrese jako pro touchpad. Jen nehledejte synaptic touchpad ale Intel 975_970 Express Chipset INF Driver
tak ovladače pro visty nepomohly, co znamená aktualizovat ovladače pro chipset? a jaký je postup? + jak teď zbytečně nainstalovaný visty ovladače odinstaluju abych si nezaflákal PC zbytečnostma? Dík...
1 ) No než odinstalujete, zkontrolujte správce zařízení -> klávesa win + pause -> správce zařízení -> není zde nějaký vykřičník, či otazník?
2) Máte vůbec ten touchpad povolený? -> Ovládací panely -> myš -> zkontrolovati záložku touchpad, zda je povolen, případně jestli není zatrhnuto "disable device, when USB pointing device is present"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.