Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde touchpad

Od: blade odpovědí: 3 změna:

Zdar lidi, neví někdo jak zprovoznit touchpad u ntbk ACER ASPIRE 5735z + windows 7 profesional?

V ovl.panelech>myš>hardwarwe>vlastnosti to píše TOTO ZAŘÍZENÍ PRACUJE SPRÁVNĚ!*bezim*

Nefunguje ani kl.zkr. Fn + F7 ani F9 ( ostatní F jsem nezkoušel, nevím co by se stalo a nejsem zrovna hacker *stop*.

A WINDOWS UPDATE píše že všechny ovladače v PC jsou aktuální.

Při tom Super Ovladač mi hlásí 28K R I T I C K Ý CH aktualizací?*zed* on by je i opravil,

ale mám jen free verzi a nechci za nákup plné verze vyhazovat pětikilo, když nevím jestli by to pomohlo a hlavně jestli se můj problém nedá vyřešit jinak - jednoduše.

Myslím že za každým problémem s PC stojí vždy nějaká jednoduchá ptákovina . Jen vědět JAKÁ ... no ne?

Tak jestli někdo ví jak na to tak díky za radu, která bude nad zlato *kafe*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

1) GOTO -> support.acer-euro.com/...

2) DOWNLOAD -> Synaptics TouchPad Driver

PS: sice jsou to ovladače pro Visty, ale v 7kách budou fungovat.

Pokud by toto nezabralo, aktualizovat i ovladače pro chipset

doplněno 19.10.11 09:43:

Drivery pro Chipset stahnete uplne na te same adrese jako pro touchpad. Jen nehledejte synaptic touchpad ale Intel 975_970 Express Chipset INF Driver

blade
hodnocení

tak ovladače pro visty nepomohly, co znamená aktualizovat ovladače pro chipset? a jaký je postup? + jak teď zbytečně nainstalovaný visty ovladače odinstaluju abych si nezaflákal PC zbytečnostma? Dík...

1 ) No než odinstalujete, zkontrolujte správce zařízení -> klávesa win + pause -> správce zařízení -> není zde nějaký vykřičník, či otazník?

2) Máte vůbec ten touchpad povolený? -> Ovládací panely -> myš -> zkontrolovati záložku touchpad, zda je povolen, případně jestli není zatrhnuto "disable device, when USB pointing device is present"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]