Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zkopírovat flash disk bez PC?

Od: rasken odpovědí: 7 změna:

Netušíte někdo, jak (hlavně čím) zkopírovat data z jednoho flash disku na jiný? Kdysi jsem viděl takové zařízení, kde se připojily dva disky a po stisku tlačítka se ten jeden okopíroval. Jen to už nemůžu nikde objevit - nebo to nějak blbě zadávám... Díky moc

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jmenuje se to USB duplikátor

heureka.cz/...

rasken
hodnocení

Dík za rychlost, ale myslel jsem usb flash disk, prostě normální flešku...

já vím, odkaz možná moc nesedí, ale co hledám USB duplikátory (na flashky) tak jsem zatím našel minimálně se sedmi USB, a cenově se pohybují okolo 10000 Kč. Potom už je jednodušší koupit "jetý" obyčejný netbook za 3000 a řešit to přes něj ;)

rasken
hodnocení

No, já to kdysi viděl asi za 700,- Takový minizařízení s jedním tlačítkem...

Myslel jsem to tady na zámku zabudovat do infopanelu a že by si návštěvníci mohli samostatně stáhnout takovou mini prezentaci zámku - historii, pár fotek a tak...

Jo to je to - kdysi...

Jmenovalo se to USB BRIDGE a dnes už to asi nebude moc dobře k sehnání...

alza.cz/...

doplněno 18.10.11 23:04:

alza.cz/...

rasken
hodnocení

Jo, to je ono. Zadat zrovna BRIDGE mně nějak nenapadlo...

Viděl jsem tedy ještě nějakou menší variantu, asi jako fleška - no ale to bylo vloni...

Díky za radu

rasken
hodnocení

Tak jsem to nakonec objevil - www.helko.cz/addo/...

Ještě jednou díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]