Nejste přihlášen/a.
Netušíte někdo, jak (hlavně čím) zkopírovat data z jednoho flash disku na jiný? Kdysi jsem viděl takové zařízení, kde se připojily dva disky a po stisku tlačítka se ten jeden okopíroval. Jen to už nemůžu nikde objevit - nebo to nějak blbě zadávám... Díky moc
já vím, odkaz možná moc nesedí, ale co hledám USB duplikátory (na flashky) tak jsem zatím našel minimálně se sedmi USB, a cenově se pohybují okolo 10000 Kč. Potom už je jednodušší koupit "jetý" obyčejný netbook za 3000 a řešit to přes něj
No, já to kdysi viděl asi za 700,- Takový minizařízení s jedním tlačítkem...
Myslel jsem to tady na zámku zabudovat do infopanelu a že by si návštěvníci mohli samostatně stáhnout takovou mini prezentaci zámku - historii, pár fotek a tak...
Jo to je to - kdysi...
Jmenovalo se to USB BRIDGE a dnes už to asi nebude moc dobře k sehnání...
doplněno 18.10.11 23:04:Jo, to je ono. Zadat zrovna BRIDGE mně nějak nenapadlo...
Viděl jsem tedy ještě nějakou menší variantu, asi jako fleška - no ale to bylo vloni...
Díky za radu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.