Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedaří se vypalování

Od: dodko* odpovědí: 11 změna:
mam takyto problem-kupil som si napalovacku LG dvd a chcel som si napalit film,ale pri napalovani mi vypisuje ze sa disk neda nacitat,skusal som aj ashampoo,nero,dvd fab platinium anic stale to iste co mi to moze sposobovat,inac data idu napalovat,len tie filmy nie,skusal som viac filmov

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
1) jaký film? Jde o DVD video nebo Video cd a nebo klasický divx
2)ale pri napalovani mi vypisuje ze sa disk neda nacitat...tohle jsem nepochopil vůbec, tuhle hlášku to dá snad jen když se nezdaří vypalování, neni to náhodou trochu jiná hláška? Neni to třeba tak že kopíruješ originál na záložní dvd? Ano to se ti pak nevejde na obyč páč je větší

dodko*
hodnocení

ide o klasicky divx a pri napalovani napr.v nere mi vypisuje jednotlive casti ,ze sa nedaju nacitat
Tak to nechápu už vůbec- divx se stejně jako mp3 vypaluje jako normální datové cd/dvd takže by s tim neměl být vůbec problém. Nemáš to třeba ve složce co je nějak extra složitě nadepsaná? Hoď sem screen té chyby ať jsou alespoň ucelené informace

dodko*
hodnocení

ono mi to konecne nero vzal ale v polovici napalovania mi vyhodilo hlasku ze neopravitelna chyba cteni a skoncilo to vypalovanie.

Uclené informace...

Odkud vypaluješ? Z jiného cd/dvd? Tedy špatná mechanika nebo to jedno cd/dvd. Tady vidíme jen to co napíšeš takže to napiš pořádně. Pokud se nepletu tak ten screen by pomohl páč by bylo vydět co nemůže překopat a odkud

Trpím tajně s tebou. Vydrž, on to nakonec poví *smich*. Jestli on náhodou nedělá z DivX rovnou DVD, protože píše, že datový mu jdou. Pokud to tahá z CD, tak ať to určitě nedělá příno, ale ať to zkopčí na HDD. Má to půjčený ani ne z druhé ruky a disk bude vypadat hrozně. Jede-li to z HDD, tak může bejt chyba na disku. Pak to stačí zkusit překopírovat někam jinam.
dodko*
hodnocení

mam dve mechaniky dvd+dvd napalovacku,skusal som aj napalit z mechaniky aj v nere kopirovat disk a stale to iste ten screen nemam ako,mislis ze ta vypalovacka je zla?
al bunda*

Když nemáš screen, tak opiš doslova a přesně hlášku, kterou ti Nero vyhazuje. Jinak pokud jde o vadnou vypalovačku - mám jich už sám několik, co nedokáží přečíst disk - může být chyba v tom, že to ta zdrojová nepřečte, nebo čte špatně. Kopíroval jsi to z jedné mechaniky na druhou, nebo jsi použil jen tu, co umí vypalovat?
A zkusil jsi to, co ti radil Spider?

BTW Chlapi trpím s vámi a to jsem Lama... *plac*

Dobryyyy tak už vim že máš dvě mechaniky. Takže jás nemyslim já vim že buďto je špatné to dvd/cd a nebo ta mechanika která to čte. Kopírovat disk v neru i pálení z mechaniky je úplně to samé a uvidíš že to nepujde ani zkopírovat na disk- jedinou možnost vidim to cd/dvd otřít aby bylo alespoň čisté (s poškrabáním teď nic narychlo neuděláš) a pak zkusit překopírovat na disk (do pc) z jedné i druhé mechaniky, třeba to jedna přečte

mawerik
hodnocení

0x
konci me zkusebni doba any dvd jak to mam udelat aby me tam zustalo?Prosim

V rámci legality jedině koupit.

V rámci ilegality hledej na warez fóru či podobných stránkách...

Mimochodem jsou i free vypalovací programy...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]