Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sekl se mi Word

Od: morena* odpovědí: 6 změna:

Prosím surně o radu, pracuji ve Wordu a samozřejmě jsem zapomněla uložit a teď se mi sekl a už 30 minut je tam hláška NEODPOVÍDÁ a nic s tím nejde...poradí prosím prosím někdo?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

danten*
hodnocení

2x
word si při spuštení vytvoří zálohový soubor. pokud máš zobrazení skrytých souborů a složek, tak najdi zašedlý soubor wordu a nakopíruj jej do nějaké složky. potom ma nakopírovaný soubor poklepej.
doplněno 18.10.11 21:24: sry, píšu z mobilu a tak nějak vypadávají písmenka
morena*
hodnocení

díky za odpověď ale nejsem z toho moc chytrá :) Kde přesně ten zašedlý soubor najdu? Vím že se mi zobrazuje když uložím ale v tomto případě jsem bohužel nic neukládala tak ho ani nikde nevidím.

danten*
support.microsoft.com/...
doplněno 18.10.11 22:34: A teď jdu spát. Doufám, že až se ráno podívám sem, tak bude vše OK. :)
morena*
hodnocení

hehe už vyřešeno a tímto velice děkuji za rychlou pomoc *palec*

danten*

bena*
hodnocení

0x

No zkuste čekat nebo to vypněte pomocí Správce úloh /Ctrl+Shift+Escape/ - na záložce procesy ukončete proces winword.exe - ale tím příjdete o data.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]