Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows 7 - klíč k jiné verzi?

Od: warez odpovědí: 11 změna:

Zdravím mám pár dotazů mám cd klic k windows 7 profesional ale 64 bitů myslíte že bude fungovat i na 32 bítů? a dále chci preinstalovat celý pc z visty na jiz zmíněný windows 7 ale nemám cd od ovladacu ale slysel jsem ze 7micky si umy stahnout vsechny ovladace sami co je natom pravdy?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

2x

Ten nick...No...Jo,sedmičky to umí.Dál už nepíšu raději nic...:)

warez
hodnocení

ale co ty 34 a 32 bity? bude kod fungovat na oba? jelikoz jsem na skole ktera je v jakesi spolecnosti s microsoftem dostavame ty kody zdarma a me dala skola kod na 64 bitu ale stary windows mam 32 tak jestli bude fungovat kod i na 32bitový windows 7

jaroslaw
hodnocení

0x

klíč od Win 7 64 bit nebude pasovat na Win 7 32 bítů a sedmičky si opravdu najdou samy v sobě potřebné ovladače, případně nabídnou stažení z netu. Od té doby co mám sedmičky, CD s ovladači k MB tiskárně a dalším periferiím nepotřebuji.

warez
hodnocení

DObře děkuji a jeky je rozdil mezi 32 a 64 bity? ja jak sem zakoupil PC tak tam mám visty 32bitů co se stane kdyz tam budu instalovat 64? bude vse fungovat? jaky je v tom rozdil ja jen abych nesmazal cely PC a pak mi to pri instalaci nenapsalo ze do meho pc 64 bitů nelze nainstalovat

ahasver4*

Na 64 bitový systém potřebujete PC s výkonějšími komponenty,než na 32.To je ten rozdíl...

warezz

Takyto my vyšel test tak yb vše mělo být ok ne?

Windows 7 - klíč k jiné verzi?

To si opravdu myslite, ze je to jediny rozdil? To snad ne...

ahasver4*

Jestli je otázka směřována na mě,tak samozrejmě si nemyslím že je to jediný rozdíl.Jen jsem to tazateli chtěl přiblížit.Můžete tu uvést všechny rozdíly...

ladinpraha*

Na některý starší HW nemusí být ovladače pro Win7.

dzordz*

Jaroslaw, to jste vlastnoručně zkoušel? Já mám pocit, že mně právě klíč fungoval.

doplněno 18.10.11 16:16:

Tak si to pamatuju správně, i podle odpovědí na googlu to jde, v krabici dostanete dvd s 32bit, dvd se 64bit a jedno společné číslo.

jaroslaw

máte pravdu *hi*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]