Nejste přihlášen/a.
Ahoj kdykoliv ode dneška otevřu internet tak mi v pravém rohu pod lištou svítí něco jako tohle: Detection V:2,loaded:10.218.73.247,site:9580,url:Mobilewitch
Co to je? Nikdy to tam nebylo! díky Tom
Pani má mobil s internetem. to je ono?
doplněno 17.10.11 13:30:To je když na mobilním internetu navštíví dané stránky? Jako seznam,facebook a tak?
doplněno 17.10.11 13:34:zobrazuje se to jan an seznam.cz a facebook
doplněno 17.10.11 13:35:U poradte,cz to není!
doplněno 17.10.11 15:59:Ta IP adresa byla na každé stránce jiná! jen síť stejná 9580
Je to nějaký problém mám strach?
doplněno 17.10.11 14:07: Už je to jen an facebooku?!? Pomozte prosím co je to?
Obávám se,že na to musí přijít někdo,kdo s tím má skušenost.Vím,že to jde ale nepoužívám to.Řekl bych,že systém objevil vstup do Vašeho PC pomocí mobilu.To číslo snad je IP adresa.Nemá Vaše žena nějakou takovou službu nastavenu?Ale takovou hlášku na liště jsem ještě neviděl.Jestli mohu,jáký máte OS?
doplněno 17.10.11 14:08:Taky se mohu mýlit,samozřejmě ale z té hlášky bych to dedukoval...
doplněno 17.10.11 14:10:A nelze si teď ověřit zda je žena na síti?
win 7
doplněno 17.10.11 14:09:Ale paní není doma a je to tam pořád(mobil má sebou)
doplněno 17.10.11 14:11: není to jen na facebooku,ale není to všude
není!
Stát se to mě,tak už spouštím test na vir...Ale počkej,třeba to má jednodušší vysvětlení,někdo se určitě ozve...
Mám sice jen antivirus co je v základu ve win 7(prý pro domácí užití v pohodě stačí),ale ten nic nenašel!
To ne, ale mohli jste jej nainstalovat jako doplněk k nějakému free programu.
Copak nevíš, jak se vnucuje třeba Ask Toolbar k free programům?
No to sem myslel ask se mi tam vnutil a odinstaloval jsem ho A jak to zjistím prosím prosím? Dik
Koukni do Ovládací panely,Programy a funkce,jestli to tam je...
doplněno 17.10.11 15:09:MobileWitch Pass Safe?
Hledej tohle jak psal danten...Ale co mám hledat přesně?
doplněno 17.10.11 14:53:conduit engine co to je? určitě vir že jo?
doplněno 17.10.11 15:05:to mám mezi programy!
restart nepomohl a ten program nemám
doplněno 17.10.11 15:36:Teď když jsem dal pryč complitly,tak se to tam zatim neukazuje?!?
doplněno 17.10.11 15:45:Mohlo to být ono?
Myslím,že ano.
doplněno 17.10.11 16:00:Moc dobrá věc a zadarmo!
Taky by nebylo od věci podívat se na programy spuštěné po startu a zakázat všechny nesmysly...
A víte co to byla za aplikaci nebo program? Tak snad to ještě někdo pro můj klid potvrdí! Jsem děsnej nerv,ale všem moc moc moc díky
Jak jak ulovit? Je to vir nebo tak něco,nebo aplikaci či prográmek?
hrávám poker a někdy to po mne chce něco povolit
Ne porad já to mám nastarosti,je to moje chyba a můj comp
doplněno 17.10.11 16:11:V pátek jsem stahoval asi 4 programy na vypalování dvd a žádný mi nešel jak jsem chtěl! Všechny jsem je odinstaloval,ale třeba se něco stáhlo s nima a vnutilo se mi to do compu.Je to možné,nebo jasné?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.