Nejste přihlášen/a.
Ahoj, hale chlapy mam takový problém mam integrovanou Grafiku a pomalu každou minutu mi problikne LCD černě že by už odcházela? Vím že je to na 100% Gr. Karta protože dole na liště to hodí chybovou hlášku že vypadla a byla uspěšně vrácena ale po chvylce zase PC je půl roku po výměně MB, předtím se totálně spálila a PC je pořád v záruce tak nevím co a jak ale už jsem přemýšlel o koupi nové Gr. Kartě, chtěl bych 8800GT ale nejlepé 8800GTX a nebo 8800 GTS verze 512MB kdyby ste jí někdo měl a za pěknou cenu prodal tak mi sem napište ale chtěl bych jí jedině jako plně funkční .)
nVidie řady 8xxx bych raději nekupoval - jsou velmi poruchové, vím z vlastní zkušenosti. Opravdu jste si jist na 100% - zkoušel jste jiný monitor? Zkoušle jste to LCD zapojit do jiného počítače?
A jinak poradna není bazar
BENA:
Jenom jsme se zeptatl jestli to nikdo náhodou nemá, a v pravidel taky není napsáno že se to nesmí
Ano jsme si na 100% jistý když mi to píše tohle po každém spadnutí
doplněno 16.10.11 20:34:Jo a ještě by mě zajímalo proč to píše W Vista? Když mam W7!
Může to být ovladači, zkuste je aktualizovat nebo odinstalovat a dát tam nějakou starou, spolehlivou verzi. Nebo to může být i tím hardwarem. Mně tohle dělalo kvůli grafice taky, ale jen velmi zřídka, tak jednou do měsíce, a jen při DX9 aplikacích. To vámi pozorované zčernání je vlastně odpojení grafického výstupu během doby, kdy se "zahodí" grafické rozhraní, načte se a spustí se komplet odznova. Win7 si s tím poradit dokážou, v XP to ale znamenalo úplné zamrznutí nebo samovolný restart. Opravit se mi to nikdy nepodařilo.
doplněno 16.10.11 21:09:8600M GT, náhoda? :D
Vista nebo 7, to je prakticky jedno - máte nainstalované ovladače určené pro Visty, ale ty jsou většinou se sedmičkami kompatibilní. Kdyžtak si na oficiálních stránkách výrobce najděte ovladače přímo pro Windows 7, jsou-li.
Tak teď jse to uplně z prominutím posra** od káždé strany mi chybý 5 Cm je to tam černé a nejde tam ani popojéct z myší z kusím restart
Raději jsme to ještě napsal než bude uplně v čudu
Tak jsme si to restartoval a naštěstí rozlišení je v pořádku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.