Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení vzhledu

Od: gribi odpovědí: 10 změna:

Mám nastavený vzhled na seznamu a neustále se mě tam objevuje základní nastavení a to moje zmizí.Přesto jsem stále přihlášená a na nastavení kromě pozadí se nic nezmění.Prosím o radu.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lm®
hodnocení

0x

Asi hloupá otázka,ale dala jste "uložit"?

gribi
hodnocení

dala,dělá mě to tak 4dny na pc i nootebuku

bena*
hodnocení

0x

Jaký používáte internetový prohlížeč? - to je důležité vědět
Cookies máte povolené?

gribi
hodnocení

Mozillu,co je cookies bohužel nevím.

bena*

Zkuste to v Internet Explorer 9 /máte-li Windows XP tak Internet Explorer 8/ - mě to v IE jde dobře, nemám problém se vzhledem /vzhled pívo/...

hankauk*
hodnocení

0x

Gribi, mám stejný problém... tedy, netrápí mě to. Nastvila jsem si Seznamovou stránku a dala uložit. Když otevřu Seznam, pořád se mi zobrazuje v základním vzhledu. Když si otevřu svoji emailovou seznamovou schránku, tak v té mám jiné nastavení a to je vidět. A když si k tomu otevřu v novém panelu základní stránku Seznamu, tak se mi zobrazí v nastavení, které jsem chtěla. Nerozumím tomu. *bzum*Zkoušela jsem to několikrát měnit tam a zpět, ale výsledek je pořád stejný.

gribi
hodnocení

tak nějak pododně to délá i mě,ovšemdělá mě to jen asi 4dny,do té doby jsem tam měla stále svůj nastavený vzhled.Taky tomu nerozumím.

ahasver4*
hodnocení

0x

Ono se to ustálí,už to takhle párkrát dělalo...Třeba zase vymýšlí další novinky...:)

doplněno 16.10.11 18:17:

Kdo má Spolužáky,ví o čem mluvím...*zed*

gribi
hodnocení

Nechci to zakřiknout,ale asi máte pravdu.Už to nějaký čas drží.;)

ahasver4*

Taky jsem si všiml,že se bůh a Seznam smilovali...*ua*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]