Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Adresář- jak se dostanu do adresáře?

Od: 222hel* odpovědí: 8 změna:

Jak se v PC dostanu do adresáře? Podrobně prosím, děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Do jakého adresáře?

222hel*
hodnocení

Mám spustit: HijackThis.exe v adresáři, nevím jak?

Proč na nás křičíš? Nikdo tady netuší kam sis HijackThis.exe stáhnul. Takže musíš si vzpomenout kam sis stažený soubor uložil a pak klasicky HijackThis.exe spustíš kliknutím.

222hel*
hodnocení

Omlouvám se,jen jsem zkopíroval odkaz, to není křičení, promiňte.*uf**uf*

moxa*
hodnocení

0x

Počkat, ale do kterého? :)

Těch můžete mít v počítači tisíc.

Obecně klepnout na nabídku Start na dolní liště, tam mte "Tento počítač". Pokud není tam, je na ploše.

Potom postupným rozklikávním složek se musíte dostat k tomu adresáři, ale musíte vědět, kde je :)

Nebo jej podle názvu vyhledat rovněž v nabídce Start pomocí "Hledat" a pak rozkliknout.

reeve*
hodnocení

0x

"Adresář" je v počítačové mluvě úplně totéž co "složka" (anglicky "directory"), např. adresář "Obrázky", "Program files" ap.

Nevíte-li, co je to "složka", raději problém přenechte někomu poučenějšímu.

bena*
hodnocení

0x

Proč zakládáte novou otázku? Teď jsem Vám to důkladně polopaticky popsal, co dělat.

Tady to kdyžtak máte ještě jednou: Otevřít Tento počítač, kliknout na Místní disk C:→Program Files→Trend Micro a spustit Hijackthis.exe. Tam pak kliknout na Do a system scan only, zaškrtnout to, co jsem Vám psal a kliknout na Fix checked.
Před spuštěním HijackThisu vypněte všechny programy, co máte spuštěné.

222hel*
hodnocení

Já se omlouvám, ale otázka byla zadaná dříve.

doplněno 16.10.11 14:51:

11.56 hod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]