Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypalovačka nevypaluje

Od: wamp® odpovědí: 12 změna:

Dobrý den,právě jsem si chtěla vypálit mnou staženou oblíbenou hudbu,ale po stisknutí tlačítka "vypálit" mně to hlásí,že zvolená vypalovačka podporuje pouze typy disků neznámých,kompilaci lze ovšem zapsat pouze na cd-r/rw,zvolte prosím jinou vypalovačku,přitom jsem již 2x na ni staženou hudbu vypalovala,a to bez problémů*bzum*Mám Samsung SE-SO84C.Pomóóóc,děkuji.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Nepíšeš v jakém programu, jaký formát, jaké médium, jaký zdroj hudby.

hodnocení

mp3-zdroj hudby,program Nero Burning rom.

hodnocení

Prosím,tak poradí mi někdo?!Jsem z toho špatná*zed*

ahasver4*

Pokud to už fungovalo,pokud je totožné médium,pak vidím jako možné jen špatné nastavení v tom Neru.Nezkoušel na tom vypálit něco někdo jiný?

doplněno 16.10.11 19:55:

Také se mi stalo,že vypalovačka vůbec disk nepoznala.Pomohlo vyčištění čočky lihem.Ale to asi nebude váš případ.Jen co kdyby...

hodnocení

Jé,jsem ráda,že vás tu mám*slunce*Očividně chyba v nastavení bude,ale nejsem si vědoma,že by to někdo měnil,zkusím to opět zítra,dnes už jaksi na to nemám nervy*zed*Dám vám vědět,kurňa,měla jsem takovou radostičku,že to jde...*plac*

ahasver4*

Věřím,že na to přijdete.:)A lze to vypálit i nástrojem ve widlích,jestli je máte...Počkáme do zítra.Dobrou!:)

doplněno 16.10.11 20:29:

Ale vědět mi dejte určitě!:)

hodnocení

ahasver4:Fungujééééé*slunce*

ahasver4*

Dobrá věc se podařiláááá!Bylo to nastavení Nera?*pivo*

doplněno 17.10.11 16:58:

Ono ani tak není důležité kdo,jak,kdy ale že to funguje..Tak naschle!*ua*

sojer*
hodnocení

0x

Také se mi to stalo ale to není odpověď

Bohužel tento problém sem niajk nevřešil jenom že jsme si koupil CD-DVD kde byl - jako je CD-R atd,, to samé u DVD

Jemi líto

Jedině koupit novou CD-ROM

bena*

sojer: CD-ROM neumí vypalovat CD, nýbrž je jen číst ;)

Tazatelko, co kdyby jste zkusila použít jiný program, třeba Ashampoo Bunring Studio Free nebo CDBurner XP? Třeba je chyba někde v Neru.

Nebo máte-li Windows XP/Vista nebo 7, zkuste ty písničky zkopírovat do tý Jednotky DVD-RW, co vidíte v Tento počítač a pak kliknout na Vypálit. Vypalte to jako datový disk, pokud to chcete přehrávat v počítači nebo moderních zařízeních. Nebo to vypalte jako hudební disk a ten Vám půjde všude.

Na běžný CD, které je vypáleno jako datový disk se vejde 700 MB písniček / na hudební disk se vejde 80 minut.

sojer*

Bena

Nebudu se hádat ano máš pravdu to vím ale jen jsem to tam špatně napsal

hodnocení

bena:Móóóc díííky,funguje přesně dle vašich pokynů*pusa**ua**hej**slunce*Mám táákovou radost,že bych zlíbala celou Zeměkouli i s Vesmírem dohromady*pusa*Ovšem,stejně mně vrtá hlavou to Nero burning rom,před 3dny to ještě fungovalo...Ještě jednou Vám vřelý dík,už konečně poslouchám lá,lá,lá*tuc*Myslím to mé Nej...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]