Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,právě jsem si chtěla vypálit mnou staženou oblíbenou hudbu,ale po stisknutí tlačítka "vypálit" mně to hlásí,že zvolená vypalovačka podporuje pouze typy disků neznámých,kompilaci lze ovšem zapsat pouze na cd-r/rw,zvolte prosím jinou vypalovačku,přitom jsem již 2x na ni staženou hudbu vypalovala,a to bez problémů
Mám Samsung SE-SO84C.Pomóóóc,děkuji.
Pokud to už fungovalo,pokud je totožné médium,pak vidím jako možné jen špatné nastavení v tom Neru.Nezkoušel na tom vypálit něco někdo jiný?
doplněno 16.10.11 19:55:Také se mi stalo,že vypalovačka vůbec disk nepoznala.Pomohlo vyčištění čočky lihem.Ale to asi nebude váš případ.Jen co kdyby...
Jé,jsem ráda,že vás tu mám
Očividně chyba v nastavení bude,ale nejsem si vědoma,že by to někdo měnil,zkusím to opět zítra,dnes už jaksi na to nemám nervy
Dám vám vědět,kurňa,měla jsem takovou radostičku,že to jde...![]()
Věřím,že na to přijdete.
A lze to vypálit i nástrojem ve widlích,jestli je máte...Počkáme do zítra.Dobrou!![]()
Ale vědět mi dejte určitě!![]()
Také se mi to stalo ale to není odpověď
Bohužel tento problém sem niajk nevřešil jenom že jsme si koupil CD-DVD kde byl - jako je CD-R atd,, to samé u DVD
Jemi líto
Jedině koupit novou CD-ROM
sojer: CD-ROM neumí vypalovat CD, nýbrž je jen číst ![]()
Tazatelko, co kdyby jste zkusila použít jiný program, třeba Ashampoo Bunring Studio Free nebo CDBurner XP? Třeba je chyba někde v Neru.
Nebo máte-li Windows XP/Vista nebo 7, zkuste ty písničky zkopírovat do tý Jednotky DVD-RW, co vidíte v Tento počítač a pak kliknout na Vypálit. Vypalte to jako datový disk, pokud to chcete přehrávat v počítači nebo moderních zařízeních. Nebo to vypalte jako hudební disk a ten Vám půjde všude.
Na běžný CD, které je vypáleno jako datový disk se vejde 700 MB písniček / na hudební disk se vejde 80 minut.
bena:Móóóc díííky,funguje přesně dle vašich pokynů![]()
![]()
![]()
Mám táákovou radost,že bych zlíbala celou Zeměkouli i s Vesmírem dohromady
Ovšem,stejně mně vrtá hlavou to Nero burning rom,před 3dny to ještě fungovalo...Ještě jednou Vám vřelý dík,už konečně poslouchám lá,lá,lá
Myslím to mé Nej...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.