Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,právě jsem si chtěla vypálit mnou staženou oblíbenou hudbu,ale po stisknutí tlačítka "vypálit" mně to hlásí,že zvolená vypalovačka podporuje pouze typy disků neznámých,kompilaci lze ovšem zapsat pouze na cd-r/rw,zvolte prosím jinou vypalovačku,přitom jsem již 2x na ni staženou hudbu vypalovala,a to bez problémůMám Samsung SE-SO84C.Pomóóóc,děkuji.
Pokud to už fungovalo,pokud je totožné médium,pak vidím jako možné jen špatné nastavení v tom Neru.Nezkoušel na tom vypálit něco někdo jiný?
doplněno 16.10.11 19:55:Také se mi stalo,že vypalovačka vůbec disk nepoznala.Pomohlo vyčištění čočky lihem.Ale to asi nebude váš případ.Jen co kdyby...
Jé,jsem ráda,že vás tu mámOčividně chyba v nastavení bude,ale nejsem si vědoma,že by to někdo měnil,zkusím to opět zítra,dnes už jaksi na to nemám nervy
Dám vám vědět,kurňa,měla jsem takovou radostičku,že to jde...
Věřím,že na to přijdete.A lze to vypálit i nástrojem ve widlích,jestli je máte...Počkáme do zítra.Dobrou!
Ale vědět mi dejte určitě!
Také se mi to stalo ale to není odpověď
Bohužel tento problém sem niajk nevřešil jenom že jsme si koupil CD-DVD kde byl - jako je CD-R atd,, to samé u DVD
Jemi líto
Jedině koupit novou CD-ROM
sojer: CD-ROM neumí vypalovat CD, nýbrž je jen číst
Tazatelko, co kdyby jste zkusila použít jiný program, třeba Ashampoo Bunring Studio Free nebo CDBurner XP? Třeba je chyba někde v Neru.
Nebo máte-li Windows XP/Vista nebo 7, zkuste ty písničky zkopírovat do tý Jednotky DVD-RW, co vidíte v Tento počítač a pak kliknout na Vypálit. Vypalte to jako datový disk, pokud to chcete přehrávat v počítači nebo moderních zařízeních. Nebo to vypalte jako hudební disk a ten Vám půjde všude.
Na běžný CD, které je vypáleno jako datový disk se vejde 700 MB písniček / na hudební disk se vejde 80 minut.
bena:Móóóc díííky,funguje přesně dle vašich pokynůMám táákovou radost,že bych zlíbala celou Zeměkouli i s Vesmírem dohromady
Ovšem,stejně mně vrtá hlavou to Nero burning rom,před 3dny to ještě fungovalo...Ještě jednou Vám vřelý dík,už konečně poslouchám lá,lá,lá
Myslím to mé Nej...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.