Nejste přihlášen/a.
Mám některé ukázky filmů ve formátu FLV a nelze je přehrát ani v přehrávači Sothink FLV player ani přeformátovat programem Format Factory. Některé jdou ale většina ne.
Děkuji
Já osobně jsem nainstaloval kodeky CCCP a používám Windows Media Player a v naprostý většině případů bez problémů. Když náhodou něco nejde přehrát tak spustím Media Player Classic a zatím se mě ještě nestalo, že by něco nepřehrál.
Dobrá volba - já teda místo CCCP používám K-Lite Mega Codec Pack, protože CCCPčko mi nepřehraje soubory QuickTime /MOV/ a Real /RA, RM/.
Vše taky přehrávám ve WMP a vždycky se přehrálo všechno. Je zbytečné do počítače pchát další přehrávače, když můžete použít to, co tam je a trošku to vylepšit právě instalací buď CCCP /Combined community codec pack/ nebo K-Lite Mega Codec Pack.
Nezapomeňte nastavit při instalaci asociace souborů(přípon) pro Windows media Player. Jinak by to WMP nepřehrál, když by jste se pokoušel soubor otevřít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.