Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kodek FLV

Od: remisak* odpovědí: 4 změna:

Mám některé ukázky filmů ve formátu FLV a nelze je přehrát ani v přehrávači Sothink FLV player ani přeformátovat programem Format Factory. Některé jdou ale většina ne.

Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Já osobně jsem nainstaloval kodeky CCCP a používám Windows Media Player a v naprostý většině případů bez problémů. Když náhodou něco nejde přehrát tak spustím Media Player Classic a zatím se mě ještě nestalo, že by něco nepřehrál.

bena*

Dobrá volba - já teda místo CCCP používám K-Lite Mega Codec Pack, protože CCCPčko mi nepřehraje soubory QuickTime /MOV/ a Real /RA, RM/.

Vše taky přehrávám ve WMP a vždycky se přehrálo všechno. Je zbytečné do počítače pchát další přehrávače, když můžete použít to, co tam je a trošku to vylepšit právě instalací buď CCCP /Combined community codec pack/ nebo K-Lite Mega Codec Pack.
Nezapomeňte nastavit při instalaci asociace souborů(přípon) pro Windows media Player. Jinak by to WMP nepřehrál, když by jste se pokoušel soubor otevřít.

ahasver4*
hodnocení

0x

Tak tam nějak chybí otázka...:)Co VLC?To mi zatím přehrálo vše.K sehnání na Slunečnici.

doplněno 16.10.11 11:32:

streamdownload.okamzite.e/...

A co tohle?

juldab*
hodnocení

0x

Chybí otázka.FLV je kontejner. Bez znalostí vnitřních streamů nic nezmůžeš. Dej aspon jeden odkaz třeba soukrono zprávou. Použij Gspot nebo Mediainfo na zjištění vnitřních streamů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]