Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojení Notebooku Toshiba a LG LCD televize

Od: felixir* odpovědí: 2 změna:

zdravím,

mám problém. po připojení notebooku a LCD Televize přes HDMI3 a následném odpojení se mi obraz na běžné TV stanici AV1 ořízl a jakoby přiblížil. Zkoušel jsem různé možnosti rozlišení, ale obraz se mi nechce vrátit do původní podoby. nevíte někdo náhodou co s tím?

notebook toshiba satellite - grafická karta RADEON HD 4500 series a TV LG 42LH4000.

Díky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

2x

co třeba na dálkovém ovládání knoflík ARC. přepíná obraz mezi poměry stran a zoom.

doplněno 16.10.11 07:23:

pokud na dálce ARC není, tak do MENU-screen-arc a přepnout na požadovaný obraz, předpokládám 16:9

felixir*
hodnocení

bohužel, to bylo to co jsem zkoušel jako první, nemohlo by to být zapojením nového přijímače na DIGI TV?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]