Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je možné pevný disk jakoby rozdělit a to tak by se mi v Tento počítač zobrazovaly 2 disky. Snad mi rozumíte, mám pevný disk C a chci ho rozdělit, abych měl disky např.: C a D a to tak aby se velikost rozdělila.
Děkuji za odpovědi.
Jaroslav Charvát
No jde to, ale nejlepší je dělat tžo při instalaci systému. Win 7 mají snad správce disků který to umí za provozu již nainstalovaného systému a jinak jsou na to nástroje jako partition magic, acronis tru image a podobné. Platí ale zálohovat a zálohovat...
doplněno 16.10.11 07:23:Acronis jsem popletl, není to true image, ale disk director True image je obdoba norton ghost, tedy program na zálohy celých disků/oddílů.
Kubinec- co by jsi přesně potřeboval? Ty programy jsou placené...
Acronis to umí skvěle ale bohužel jen v placené verzi.Dělal jsem to i přes nástroj ve W7 ale vytrestalo mě to.Proto platí rada zhora,zálohovat,zálohova,zálohovat...
Ve Vistě je to podobné,návod tady: pcmagazin.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.