Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Mám kamarádovi přeinstalovat systém- XP, je totálně zahlcený (načítá 15 minut, nejde už ani internet, samozřejmě bez anitiviru. Dělal jsme to tisíckrtá ale pokaždé si to uživatel zazálohoval sám. teĎ to mám za něho dělat já ale na PC jsou 3 účty, a na každém důležitá data- foto, věci do školy atd. A já potřebuju zazálohovat vše kromě systému. Prostě tak aby si kdokoliv pak otevřel na ploše složku a našel si co potřebuje. Nechci to dělat manuálně abych an něco nezapomněl. Prosím, poradíte mi? A navíc, nikde jsme na PC nenašel COA štítek a nemá originální CD systému. V záložce systém je číslo OEM ale s tím to nepůjde. Nevíte jak se dá číslo zjistit? Díky.
Netuším jak znalý a zručný jsi ale doporučím stáhnout program ccleaner a nejdříve spustit čištění samotné a pak v něm spustit čištění registrů.. dost pomůže i těm zálohovacím prgramů a práci samotné..
doplněno 16.10.11 02:31:Mno popravdě pokud jsi ty na profesionální úrovní tak já s linuxem heknu celý pentagon a pomocí DC (DavinčihoCod) vypálím celý internet na diskety...
Troufám si tvrdit že jsme na profesionální úrovni. Ano s tímto protramem umím, víte já bych to všechno manuáně naházel do jedné složky co najdu ale co když na něco zapomenu.
Co to je na profesionalní urovni. Jinak cd key od všech produktů microsoftu zjistíš nirsoftem
Skládám PC, když se systém zbortí neromálbně ho sporvozním ale vždy řeknu uživatelům Ať si vše zazálohují sami- prsotě to co potřebují. Registry jsme akorát vyčistil a teď čistím systém. Máte teda nějaký program? není problém pro ně HDD vytáhnout a dát do svého PC.
ale co když na něco zapomenu...Na takovou otázku se špatně odpovídá...Tohle by taky šlo použít...
Na to číslo je více nástrojů,umí to Everest,Aida i jiné.A na zálohování?Třeba Acronis ale ten je placený.Určitě ale existují i free progy.
doplněno 15.10.11 17:02: Ale to bez antiviru mě děsí.Lze to i bez něj ale to už uživatel musí být zkušený a vědět kam nelézt.Takhle je možné,že tam něco sedí a tou zálohou se to přenese...Použil bych napřed on line scaner od Esetu.Pro sichr...
CCleaner,jak píše hangar je skvělý,rozhodně má pravdu a použij ho.Když jsme v tom,taky bych to projel SuperAntiSpywarem v nouzovém režimu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.