Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

samovolné vypínání PC

Od: tuczek* odpovědí: 2 změna:

Zdravím všechny.

Prosím o radu. Vypíná se mi PC. Někdy vůbec,někdy za hodinu,někdy za 5 min,ale už se stalo že i při zapínání PC.

Ůplně se vypne,jen na klávesnici svítí kontrolka,ale s PC nejde nic dělat,ani zapnout. Musím vyp a zap na hlavním vypínači na zadní straně case,pak se rozjede a někdy zas jede,někdy chvilku,jindy dýl a někdy se už nevypne až do vypnutí standartním způsobem.

Někdy se jen na monitoru oběví pruhy a víc PC nereaguje (to by mohlo být možná grafikou,ale v servisu na nic nepřišly).

Připojuji JPG z Everestu. Případně odpovím další dotazy.

Díky za pozornost a případně i za radu.

tuCZek

samovolné vypínání PC

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

1x

S tímto mám špatné zkušenosti.Může to signalizovat,že zdroj odchází k předkům...

hodnocení

0x

Máš podchlazený procesor :D hlavně se mi nezdá (z toho obrázku) napětí na +2,5V větvi (ikdyž netuším co je to zač, přímo ze zdroje to nejde určitě). Pro začátek bych zkusil BIOS Resetovat do default nastavení, jestli nemáš náhodou poštelované napětí na procesoru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]