Nejste přihlášen/a.
ahoj, potreboval bych z mého počítace přenést program na flash. Když program zkopiruji na flashku tak se mi tam sice zkopíruje,ale ve skutečnosti tam neni-myslím tím,že když flashku dám do jiného počítače tak tam neni
Je to Zoner photo studio13 a mám ho tam už i s fotkami...flash ma 2GB a program má 1,84 kb a velikost na disku4,00kb.Potřeboval bych tento program i s fotkami přenést do jiného Pc,myslel jsem,že to bude jednoduší
To jste zkopíroval jen zástupce k programu.
Celý program najdete tak, že u tohoto zástupce kliknete pravým, Vlastnosti, dole Otevřít umístění souboru a pak v průzkumníku vyjdete nejspíš o jednu úroveň výš, abyste tam měl celou složku, nazvanou Zoner Photo Studio (nebo obdobně), která se bude nejspíš nacházet někde v Pogram Files. Pak ji můžete zkusit zkopírovat a spustit jinde, ale také tam nemusí fungovat. Fotky ovšem budete muset z dokumentů, z plochy nebo z jiného vašeho uložení zkopírovat na flashku ručně.
Lepší řešení by ovšem bylo najít nebo stáhnout si instalačku zoneru, tu umístit na flash disk spolu s vašimi fotkami a na druhém počítači zoner správně nainstalovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.