Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Z monitoru se ztratila spodní linka -START

Od: viky® odpovědí: 4 změna:

Při otevření notebooku HP Pavilion DV7, naskočil monitor, ale spodní linka, kde je START zmizela. Večer před uzavřením a kontrolou bylo vše v pořádku, co se mohlo stát? Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

1x

Taky je možné,že někdo nastavil režim celé obrazovky.Pak v pravo nahoře přepnout do normálního...

doplněno 15.10.11 14:08:

Před dvěma dny mi volala zoufalá dcera,že se lí ta lišta Start taky ztratila...To jen její manžel nastavil večer ten režim celé obrazovky...:)

cinematic*

Ano, i to je možné... určitě to bude jen nějaká drobnost :)

hodnocení

Potřebovala jsem zavřít notebook, tak jsem dala Ctrl + ALT + Delete a dala restart. Když se opět notebook rozeběhl, už tam linka - START - byla. Je to přesně tak jak říkáte. stačí, když na notebook jde někdo jiný. Děkuji všem za radu.

cinematic*
hodnocení

0x

Pokud nemáte nastavené automatické skrývání, nebo nebyl hlavní panel přetažen jinam, tak zkuste chytit myší úplně dole za ten okraj, jestli ho vidíte a potáhněte ho nahoru.

doplněno 15.10.11 14:00:

Pro jistotu - jaký máte OS?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]