Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvuk na PC

Od: martin182* odpovědí: 15 změna:

Dobrý den. Asi před dvěma týdny jsem nějakým nedopatřením odinstaloval zvukový ovladač. Samozřejmě, že mi teď nefungují reproduktory. Zkoušel jsem z internetu stáhnout ten stejný ovladač, co jsem měl před tím, ale furt mi to nefunguje. Zkoušel jsem obnovu systému, ale už tam nemám datum, kdy jsem odinstaloval ten ovladač. Naposledy tam mám 14.9. , 12.9, - 7.9. Samozřejmě se mi to stalo dříve, ale to datum už tam prostě není. Neexistuje nějaký jiný způsob jak to opravit? Vážím si za odpověd. Děkuji, Martin.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Proč nepokračuješ v původním dotazu?Neníl-li bod obnovy,tak sem dej typ té desky.Bez toho se nehneš dál.

martin182*
hodnocení

Motherboard Properties
Motherboard ID 63-0904-000010-00101111-061507-945G$A0665000
Motherboard Name Unknown
Todle MYSLÍŠ?
doplněno 15.10.11 11:19:

Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4400 @ 2.00GHz TO JE ONO?

ahasver4*

Tohle nemá cenu,to samé jsi psal původně a cinematic ti vysvětlil že tohle to není.Buď si stáhni ten Everest,který pozná tvoji základní desku,nebo to nech plavat...Ten PC nemá žádný štítek?

martin182*
hodnocení

Teď jsem stáhl EVEREST... dělám dobře?

ahasver4*

Může být...A i v tom to říká typ desky neznámý?

doplněno 15.10.11 11:33:

To PC je z obchodu nebo ho někdo stavěl na zakázku?

martin182*
hodnocení

Už to asi mám.. je to ono?

VýrobceASUSTeK Computer INC.

ProduktP5PL2-E
VerzeRev x.xx
Sériové čísloMB-1234567890

cinematic*

Sice nechápu, proč nové téma, ale sláva, tady je driver support.asus.com.tw/...

Stáhnout a nainstalovat.

ahasver4*

Teď už jen pro tvoje info,jo to je ono.

martin182*
hodnocení

PC je z obchodu.

petula00*
hodnocení

0x

Předpokládám,že postup Start / Ovládací panely / Zvuky a zařízení pro práci se zvukem a řečí jste už prošel a nastavil.

martin182*
15.10.11 11:35
hodnocení

Ano.

ahasver4*
hodnocení

0x

czechcomputer.cz/... se podívat na tenhle obrázek a říct mi,jestli je to tvoje deska?

ahasver4*
hodnocení

0x

Drž se cinematic..

cinematic*
15.10.11 12:04

*placni*

ahasver4*

No jó,je to fuška,co?*placni*

doplněno 15.10.11 12:14:

Ale teď asi nastane fáze o které jsi psal včera...Jak se instaluje ovladač...:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]