Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zoner photo studio

Od: martinglx* odpovědí: 3 změna:

Zdravím, pořídil jsem si ZPS jak mi tu někdo radil. S tím už jsem upravil určité obrázky, ale potřebuju je dát dohromady tak aby se překrývaly a když je vyberu lasem tak se mi sice vybere požadovaná oblast, ale má v okrajích má jas(takovou bílou mlhu nebo jak to nazvat), který tam nechci. Mohu se ho nějak zbavit prosím?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj.K bližšímu poznání Zoneru a jeho požívániTi doporučuji kurs na ineternetu ,kde možná najdeš odpověď na problém ,který řešíš .Odkaz Ti zasílám .Zdraví maraton

cestovani.denik.cz/...

jofa*

Podle mne, máte nastaveno na : editor -laso- na liště režim: vysoké číslo rozmazání. Nastavte -0.

martinglx*
hodnocení

Vím, co máte na mysli to má taky efekt, ale i po nastavení 0 tam většína te bílé mlhy zůstane. Tváří se to trochu jako další vrtsva toho kopírovaného výběru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]