Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojovací kabel

Od: radek1980* odpovědí: 8 změna:

Dobrý večer,chtěl bych jse zeptat,jestli existuje náky kabel,na propojení dvou notebooku,myslel jsem třeba USB na jednom koncí,a USB na druhým konci.Nákej kabel na převod obrázku atd prostě souboru z jednoho notebooku do druhého.A jestli jo.tak mě nákej prosím vás doporučte,nebo mi pošlete jsem nákej odkaz.Předem Děkuji za ODPOVĚDI.*hej**hej**hej*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cinematic*
hodnocení

0x

Asi myslíte lan-shop.cz/...

Propojit je ale můžete i běžným UTP kabelem nebo přes WiFi.

dzordz*
hodnocení

0x

Tohle se snad používalo v době nForce a série lanparty motherboardů, kdy se to dalo i řetězit atd, snad stačily i obyčejné kabely.

Jestli tam máte síťovku, bude to přes ni pro vás mnohem jednodušší a lepší.

hodnocení

0x

PC propojit pomocí UTP kabel křížený ­(PC­-PC­;) např. czechcomputer.cz/...

hodnocení

0x

pokud mají notebooky Bluetooth, tak to jde ne moc oslnivou rychlostí i bez kabelu

juldab*

Propojení dvou počítašů není problém. Pokud pouze pro přenos souborů stačí laplink (seriový, paralelní kabel) USB bridge(někdy taky nazývaný USB laplink), bluetoth popř infra. Všechny tyto způsoby vyžadují spec ovladač a program. Jako nejjednoduší se jeví spojení přez wifi popř sítovým kabem( u starších počítačů musí být křížený tzv crosslink u nových již ne) ovladače sítových karet jsou nativně ve win i linuxech. Tam je potřeba vytvoření sítě má to ale včechny sítové výhody a vychází to nejlevněji. A co já vím tak snad už ani žádný notebook bez sítové karty neexistuje.

doplněno 15.10.11 08:30:

Tady je třeba návod bastleni.eu/...

radek1980*
hodnocení

No právě že jeden notas,bluetooth nemá,kdyby měl,tak to tady vůbec neřeším *smich**smich**smich*

cinematic*

Ale wifi mají předpokládám oba ;) slunecnice.cz/...

Tak přes Wi-Fi, nebo koupit USB Bluetooth:

alza.cz/...

je to sice dražší a pomalejší než kabel, ale za to je to pohodlné *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]