Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,chtěl bych jse zeptat,jestli existuje náky kabel,na propojení dvou notebooku,myslel jsem třeba USB na jednom koncí,a USB na druhým konci.Nákej kabel na převod obrázku atd prostě souboru z jednoho notebooku do druhého.A jestli jo.tak mě nákej prosím vás doporučte,nebo mi pošlete jsem nákej odkaz.Předem Děkuji za ODPOVĚDI.
Asi myslíte lan-shop.cz/...
Propojit je ale můžete i běžným UTP kabelem nebo přes WiFi.
Propojení dvou počítašů není problém. Pokud pouze pro přenos souborů stačí laplink (seriový, paralelní kabel) USB bridge(někdy taky nazývaný USB laplink), bluetoth popř infra. Všechny tyto způsoby vyžadují spec ovladač a program. Jako nejjednoduší se jeví spojení přez wifi popř sítovým kabem( u starších počítačů musí být křížený tzv crosslink u nových již ne) ovladače sítových karet jsou nativně ve win i linuxech. Tam je potřeba vytvoření sítě má to ale včechny sítové výhody a vychází to nejlevněji. A co já vím tak snad už ani žádný notebook bez sítové karty neexistuje.
doplněno 15.10.11 08:30:Tady je třeba návod bastleni.eu/...
Tak přes Wi-Fi, nebo koupit USB Bluetooth:
je to sice dražší a pomalejší než kabel, ale za to je to pohodlné
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.