Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezdratovy voip wifi telefon

Od: kejikl® odpovědí: 2 změna:

Na netu jsem cetl, ze existuje bezdratovy voip telefon, pro ktery nemusite mit zadnou dokovaci stanici pripojenou do wifi site sveho poskytovatele i-netu.

Je to proste mobilni telefon, ktery si najde sam wifi sit, prihlasi se na ni a mozete voip telefonovat.
Ma nekdo z vas nejake zkusenosti? Opravdu je to tak jednoduche? Nebo je nekde nejake"ale"?

CO MI NENÍ JASNÉ:
Mam pripojeni na net od www.topnet.cz
Na strese antena - kabel - nejaka krabicka - kabel - sitovka v PC
Neni mi jasne jakym zpusobem se do topnetacke wifi site"nabouram". Jsem abs. analfabet co se tyce siti.*nevi*
Potrebnou autorizaci k pristupu na net pro PC, obstarava tipuju ta krabicka na pude.
Ale jak to bude v pripade toho telefonu? Nevim.
Jde mi o to nasbirat nejake zakladni znalosti z tohoto oboru abych se mohl kvalifikovane ptat cloveka co v Topnetu tyhle veci dela. Pomohly by nejake vlastni poznatky nebo alespon odkaz na nejake aktivni forum, kde se podobne veci resi.

Dekuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x

No a co takhle položit stejné otázky přímo tomu člověku z Topnet?Nebo to ještě zkusit někde tady.
Hezký den.

drak*
hodnocení

0x

Musíš mít routr,který má i wifi vysílání

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]