Nejste přihlášen/a.
Chtěla jsem se zeptat zda, a pokud ano jak, jde vložit streampad do blogu... Zde je odkaz na streampad: streampad.com/...
Předem děkuji za odpovědi. N<3
Ten kód v Get it -> Other nefunguje?
U sebe ho jen nastavíte, spouští se vzdáleně z jejich serveru.
Děkuji za odpověď. Ale právě, že mi to nefunguje... Zkušela jsem to vložit do záhlaví i do menu, ale vždy se mi zobrazil pouze odkaz..
Cože se vám zobrazilo kde? :D Jak to tam vkládáte?
Koukněte na shovels.wz.cz/..., tam máte minimální funkční verzi. Zdroják si zobrazíte pomocí ctrl+U (nebo v IE klávesou F12), snad vám pomůže. Ono se s tím fakt nemusí vůbec nic dalšího dělat, leda byste si třeba chtěla změnit barvu lišty nebo tak ..
Jěště jednou děkuji =) A kam, že to mám vložit? Omlouvám se, ale vážně s PC moc neumím...
Však se podívejte na zdroják tý mý stránky (ve firefoxu a chromu klávesou ctrl+U, v exploreru F12), je to tam i s komentářema. Odpovídající místo ve struktuře svého webu pak už snad najdete.
Ale já nemám HTML..kam to mám vložit v blogu.cz-volitelný dolní/horní box, zápatí, do menu..?
Nemůžete si přepnout zobrazení z návrhu přímo na generovaný kód? Z těchhle systémů jsem viděl jen blogspot (a i v tom jsem dělal jen pár minut a navíc nebyl ani můj), ale předpokládal bych, že to půjde v každém.
Jinak teda ten skript pro player musíte vložit do head, takže nejlíp před úplně všechno, co tam máte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.