Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Při startu PC zobrazí se mi špatně obrazovka

Od: pavel* odpovědí: 4 změna:
přesněji podivné symboly,pruhy ... musím několikrát restartovat počítač, případně vypnout a ani pak to kolikrát nepomůže.
mám :
CORE 2 DUO E6600
ATI 1950 XTX EAX ASUS
ASUS P5W DH DELUXE
CHIFTEC 500W
CORSAIR MEMORY 2 x 512MB
prosím o odpověď, je to grafikou či zákl. deskou , či jiné?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Stejny problem jsem resil i ja pred par dny.

U me to bylo nasledovne.

Prestala mi jit zvukovka, resp. se z ni linuly obcas sileny zvuky.
Vytahl jsem sluchatka z PC a po case na to zapomel a vesele pouzival PC dal.
Na monitoru se zacaly obcas obevovat ony barevny ctverecky a to uz i pri nabihani pocitace v BIOSU.
PC jednoho dne nenabehlo vubec, cerny monitor.

Po mnoha zkouskach jsem prisel na to ze ta vadna zvukovka odvarila desku.
Vymenil jsem desku, vyhodil zvukovku a je to v pohode.

Pointa? Nepodcenuj to a snaz se to co nejdriv resit nebo ti vadna komponenta vezme s sebou jeste neco jinyho a vyhodis zbytecne vic penez.

Jediny co muzes udelat, tak postupne menit veci v compu az na to prijdes. Ja si taky myslel ze to musi byt natuty grafikou. Uz jsem mel skoro koupenou jinou *smich*.

PS:
Pokud ti ty ctverecky litaj jen ve hrach, tipnul bych to na grafiku nebo treba jen ovladace k ni.
Pokud ti to dela i pri oknech a v BIOSU muze to byt ta deska.

Ad PS: Kurnik spatne jsem si precet titulek dotazu *zed**hi* takze spis to vypada na tu desku.
pavel*
hodnocení

dík za odpověď, já to vše mám v záruce a asi to budu reklamovat, jsem zvědav, co s tím udělaj, sestavu jsem koupil v listopadu u CZECHCOMPUTERU, zvláštní je že již jsem jednou jim poslal celej comp a uznali mi reklamaci vypalovačky.
třeba je to teď jen grafika...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]