Do nového PC jsem dal disk z jiného PC s XP, přeinstaloval jsem XP jako opravu, aby zůstaly instalace programů. Vše funguje, ale v registrech jsou i záznamy s pův. komponenty (LAN, IP adresa připojení do internetu, grafika...) a nedají se vymazat. Jak odstranit? Problém je např. se zadáním IP adresy, kdy systém hlásí, že IP použita na adaptéru xxx a musím použít IP adresu jinou, naštěstí mám od providera víc adres.
S nastavením internetu (IP) nevidím problém. Otevři si sí´tová připojení, a to na kterém je PC připojen do internetu si oprav tak, aby ti to sedělo jak má. A s grafikou máš co?
oťas
V síťových připojeních je jenom připojení přes novou LAN, ale nelze zadat původní IP adresu. Systém hlásí, že IP adresu používá stará LAN. Tato je v registru, jak nová tak i stará, ale klíče se starým HW nelze vymazat. Vzniklo to přeinstalací XP jako oprava na starém disku v novém ostatním HW. Když zadám jinou IP adresu (naštěstí mám od providera adres víc), tak připojení funguje. Chci jenom vyčistit registry od záznamů původního HW.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.