Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny velmistry a prosím o radu.Potřebuji propojit nb Toshiba Satelitte C6601L5 s televizí,na nb je výstup d-sub,na televizi rgb,hdmi,s-video.Jaký kabel nebo redukce je vhodná pro propojení,děkuji
No z VGA na S-video žádná sláva. Nehledě na to, že takto budete moci přenést pouze obraz, nikoliv zvuk.
Navíc jak píše pode mnou, kabel to neřeší - musí být převodník např
nebo nej-ceny.cz/...
doplněno 13.10.11 09:26:oprava "jak píše maraton NADE mnou"
Neni to jednoduché.Musí se nastavit potřebné nastaveni v NT.Jen propojeni kabelem to neřeší.Sám si rád přečtu ,co poradí zkušení,protože bych taky chtěl propojit počítač s LCD televizi HDMI kabelem.
Tak u HDMI už je situace trošku snazší. Stačí koupit HDMI kabel, propojit, v nastaveni zvukovky poslat zvuk do HDMI a jede to
Neni to jen o propojeni HDMI.Přesně tohle jsem udělal na radu kamaráda a odešel mě monitor.Taky jsem na radu změnil rozlíšeni a začalo se to hádat.Výsledek poškozený monitor.Tak že to dělám buď se dívám na monitor a nebo vypnu monitor zapnu HDMI do LCD TV . Byl bych moc rád aby mě někdo poradil v čem to nastavit aby LCD TV a monitor byli a nemusel jsem synchronisovaný a nemusel jsem stále odpojovat a připojovat HDMI.Dík za radu Maraton
Jak je psáno nade mnou, bez převodníku to nejde a obraz je dost nekvalitní, je to na sledování tak videa, vlasní práce s počítačem nepřipadá v úvahu, menší text může být na TV zcela nečitelný. Pro plnohodnotné použití počítče se musí grafika PC přepnout na rozlišení 640x480 pak je to použitelné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.