Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojení notebooku s televizí

Od: mirek1311* odpovědí: 6 změna:

Zdravím všechny velmistry a prosím o radu.Potřebuji propojit nb Toshiba Satelitte C6601L5 s televizí,na nb je výstup d-sub,na televizi rgb,hdmi,s-video.Jaký kabel nebo redukce je vhodná pro propojení,děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

No z VGA na S-video žádná sláva. Nehledě na to, že takto budete moci přenést pouze obraz, nikoliv zvuk.

Navíc jak píše pode mnou, kabel to neřeší - musí být převodník např

softcom.cz/...

nebo nej-ceny.cz/...

doplněno 13.10.11 09:26:

oprava "jak píše maraton NADE mnou":)

hodnocení

0x

Neni to jednoduché.Musí se nastavit potřebné nastaveni v NT.Jen propojeni kabelem to neřeší.Sám si rád přečtu ,co poradí zkušení,protože bych taky chtěl propojit počítač s LCD televizi HDMI kabelem.

Tak u HDMI už je situace trošku snazší. Stačí koupit HDMI kabel, propojit, v nastaveni zvukovky poslat zvuk do HDMI a jede to :)

Neni to jen o propojeni HDMI.Přesně tohle jsem udělal na radu kamaráda a odešel mě monitor.Taky jsem na radu změnil rozlíšeni a začalo se to hádat.Výsledek poškozený monitor.Tak že to dělám buď se dívám na monitor a nebo vypnu monitor zapnu HDMI do LCD TV . Byl bych moc rád aby mě někdo poradil v čem to nastavit aby LCD TV a monitor byli a nemusel jsem synchronisovaný a nemusel jsem stále odpojovat a připojovat HDMI.Dík za radu Maraton

ahasver4*
hodnocení

0x

Já vím,že asi půjdu proti smyslu Poradny ale když jsem zadání napsal do vyhledavače,vyskočila spousta řešení.Opisovat je sem by bylo,myslím,zbytečné.

hodnocení

0x

Jak je psáno nade mnou, bez převodníku to nejde a obraz je dost nekvalitní, je to na sledování tak videa, vlasní práce s počítačem nepřipadá v úvahu, menší text může být na TV zcela nečitelný. Pro plnohodnotné použití počítče se musí grafika PC přepnout na rozlišení 640x480 pak je to použitelné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]