Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Desetiná zarážka

Od: 101522* odpovědí: 5 změna:

dobrý večer, prosím poradíte mi někdo, jak se dělá desetinná zarážka?mám udělanou tabulku ve wordu-2007, a v tabulce mám číselné hodnoty s desetinnou čárkou a potřebuju tu desetinnou čárku nějak ,,zarazit" ,aby se nehýbala, když tam budu potřebovat dopsat nebo odmazat čísla,vůbec tomu nerozumím a nevím jak se to dělá:(..moc vám děkuju za radu

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petapeta*
hodnocení

0x
Zarážky tabulátoru můžete rychle nastavit tak, že klepnete na výběr umístění tabulátoru v levé části pravítka a po zobrazení požadovaného typu tabulátoru klepnete na pravítku na požadované umístění tabulátoru. Můžete také použít dialogové okno Tabulátory. Toto dialogové okno zobrazíte poklepáním na libovolnou zarážku tabulátoru na pravítku.
doplněno 12.10.11 22:27:

Tady je ukázka:

101522*
hodnocení

přesně takto jsem to taky zkoušela, ale prostě to nejde, tak nevím co dělám špatně:((

petapeta*

Vlevo na pravítku, po klepnutí se tabulátory mění. Nebo vybrat odstavec a vlevo dole je tlačítko Tabulátory...

Desetiná zarážka

hop®
hodnocení

0x

A není na tabulky pohodlnější Excel? Je k tomu i určen a má k tomuto účelu spoustu užitečných nástrojů...

101522*
hodnocení

potřebuju to do školy, a musíme to udělat ve Wordu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]