Nejste přihlášen/a.
Ahoj,měl jsem tento notebook www.czechcomputer/...bohužel odešla grafická karta,pravděpodobně nepomůže ani zapečení,protože už se předtím pekla 3krát,nyní už asi nevydržela,karta jde sice vyměnit,ale nová stojí 4 tisíce,tak se to moc nevyplatí,navíc začal odcházet monitor..Chtěl by jsem si proto pořídit notebook,aby měl aspoň podobné parametry jako ten starý,hlavně aby měl aspoň stějne velký displej,wifi,čtečku karet a cd/dvd-rom,hry hraji na PS3,takže by se nemuselo hledět ani na grafickou kartu,využíval by jsem ho hlavně na filmy a internet..A k tomu starému jsem měl OS Vistu,to se chci zeptat,mohl by jsem jí znovu použít,kdyby jsem si koupil notebook bez OS?Pravděpodně je pro všechny ostatní hrozná,ale já jsem si na ní zvyknul..A nebo bude lepší koupit nějaký stolní PC?Třeba i složený,monitor mám,protože k němu mám připojenou PS3,tak by to nebyl problém..Děkuji když mi poradíte,rovnou můžete posílat třeba odkazy..A ještě mě napadá,dají se třeba nějaké zbylé části z toho notebooku prodat,než aby mi doma leželi?
Prodat se dá v každém případě. Nejlépe ho nabídnout na Aukru za nějakou minimální vyvolávací cenu a podle zájmu pak cena naroste. Dostaneš tak skutečnou tržní cenu. Lepší než prodávat někde na inzerát. Jinak, jak jsem tady už několikrát psal, já vždycky dávám přednost PC před NB (mám oba). Pro mě daleko pohodlnější obsluha, větší displej, levnější možnost upgrade a při nákupu tě vyjde oproti NB velice levně, pokud tedy nechceš super PC na hry.
czechcomputer.cz/... tady je odkaz ještě jednou..
No já by jsem ho chtěl asi nejspíš jen na prohlížení filmů a internet,ale byl aspoň podobný jako ten starý,ale přikláněl by jsem se asi k notebooku..
Postrádám tu cenu jakou by eventuální NB měl obnášet.Taky preferuji stolní PC.A jestli bude jen na prohlížení...S tou Vistou asi bude problém,jestli je vázana na ten starý NB.
doplněno 13.10.11 19:45:Jde udělat vše ale to neznamená,že vše je legální...Tady se preferuje poctivost.A dnes jsou ceny OS už dobré.
Možná jsem divnej, ale vybral bych si notebook 14’’ je tak akorát na nošení, s nezmenšenou a numerickou klávesnicí se na tom dá i rozumně psát, displej není zas moc malý, i na filmy to jde, doma si to případně pro rodinu připojíte na televizi, jste mobilní a nezávislý, maximálně tak myš do kapsy a jde se. Jak děcka nemůžou žít bez smatfounů, já bych nemohl žít bez notebooku
Když chytnete špatný kus a budou s ním starosti nebo když se hned po skončení záruční doby rozpadne, tak holt smůla, ale i kdyby to byl nějaký nižší průměr, pořizovací cena třeba kolem 9 tisíc, tak pořád má výkon naprosto dostačující na všechno a když po záruce odejde, koupí se nový podprůměrný a jede se dál.
Ale zase jestli moc necestuje...Monitor má...Nic proti NB.Já mám jedno železo v pokoji,jedno v ložnici a na cesty noťáska...
Ale já jsem cvok,což tazatel asi není...
Notebook aby byl tak mezi 7-10 000,není to nějaká pálka,ale ty filmy a internet by to mohlo utáhnout.. A nebo můžete zkusit poradit nějaký složený,nebo nějaký stolní pc,ale to je zase docela problém kam s bednou,moc místa nemám..Ale prostě jsem měl do teď notebook,tak upřednostňuju ten..
Tak třeba...Možností je mnoho...
okaycz.eu/..."data-dot="title"style="color: rgb(204, 0, 0)!important; outline-style: none; outline-width: initial; outline-color: initial; "href="http://www.okaycz.eu/?id=247">Okay - NotebookHPHp635w7bag + ZdarmaHPbrašna
No a ještě by jsem se árd poradil,který z těchto dvou je podle vás lepší?
Nebo je lepší ten HP?Rád už by jsem si nějaký vybral,tak děkuji za odpovědi..
srovnani.katalognotebooku/...
A který z těchto dvou by byl lepší?Dostal jsem na ěn nejvíc doporučení,tak by jsem is vzal jeden z nich,ale nevím který..U toho jednoho se mi zdá nějaký malý výkon procesoru,ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.