Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mechanika slot-in nebere 8cm disk

Od: bmbx® odpovědí: 6 změna:

Mechanika slot-in optiarc AD-7690H odmítá 8cm CD/DVD, přestože má ve specifikacích jejich podporu - kde je chyba?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vadné medium?

upgrade firmware?

hodnocení

Vypadá to spíš na vadnou specifikaci, odšrouboval jsem kryt a nepřipadá mi, že mechanické provedení by si mohlo s malmi disky poradit. Všude je ale uváděná podpora 8cm médií. Vůbec bych se nedivil, kdyby to bylo myšleno s adaptérem na 12cm. Bohužel nikde nemůžu najít, kde by se ten adaptér u nás mohl sehnat.

hodnocení

Nikdo neporadíte, zdali je a kde k sehnání adaptér z 8cm CD/DVD na 12cm pro slot-in mechaniky, které malá kolečka nezvládají?

Tak on spíš bude problém v tom, že nikoho nenapadlo ten adapter hledat po tom, co si přečetlo, co všechno si už udělal, takže tomu asi rozumíš :) takže když si ty nic nenašel, my nejspíš taky ne a hledat nehledatelné je zbytečné .-)

hodnocení

Ten adaptér existuje a před časem (když jsem jej nepotřeboval *smich* ) jsem ne něj někde narazil, teď nikde není, přitom mechanik co 8cm kolečko nepoberou bylo a je celkem dost. Vyrábět jej začali později než slot-in mechaniky, takže k notebookům, autorádiům a podobně jej jako příslušenství nedodávali jak by slušelo a patřilo :)

google.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]