Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem potřeboval bych poradit jakou cenu přibližně bych měl očekávat. Potřebuji nutně zálohovat disky, které ještě promažu. A nainstalovat nový systém. Díky moc
Může to být 0,- ale i třeba 500,- nebo i více. Záleží, kolik si kdo řekne. Já tohle dělám "za hubičku".
Zálohovat disky můžete buď ručně, že důležité osubory si překopírujete třeba na USB flešku nebo přenosný disk, případně vypálíte nebo použijete na to nějaké zálohovací programy Norton Ghost/placený/, Driveimage XML, HDCopy a další.
Promazat - nevím, co je tím myšleno, ale disky můžete úplně zdarma naformátovat a instalace nového systému - máte-li koupený Windows, ten si můžete sám nainstalovat, nemáte-li koupený Windows, můžete si pořídit Linux, který je zdarma, v češtině, je bezpečnější a spolehlivější nebo si Windows koupíte.
Tudíš jestli se mužu zeptat, jak ty zalohovací progamy fungují, nejde mi mechanika a proto nemužu nic zalohovaat na DVD jako zabalí ty soubory a zmenší je? Abych vše dostal na flash disk, ještě se zeptatm například zálohování jedné hry. Musím zalohovat celou slošku kde je na instalovaná? Myslím, že ano
Tak ty zálohovací programy, co jsem napsal slouží k zálohování pevného disku jako celku.
Klasické zálohovací programy jako COBIAN Backup a podobné, tak ty jakoby zabalí určitou složku nebo i disk a zmenší ji komprimací. Jinak si připravte docela dost místa, flešku apsoň 16 GB budete potřebovat /záleží c okonkrétně budete zálohovat/.
Ne celou slošku, ale celou složku - no tam je to diskutabilní, protože záleží, kam se uložení či nastavení ukládají. Ale většinou je to do složky, kde je hra instalovaná...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.