Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,rád bych zprovoznil na notebooku bluetooth,protože od zakoupení se mi jej nikdy nepodařilo úspěšně použít.Odstranil jsem související program i driver,který nepracoval správně.Když se ale pokusím nainstalovat nový (konkrétně odtud bluetoothinstaller.com/... ) ,tak mi to napíše,že bych měl odinstalovat již existující driver,který už by tam ale být neměl.Rád bych tedy věděl,jak odstranit všechny zbytky,např. v system 32 jsem našel 2 soubory s obrázkem bluetooth,ovšem jejich odstranění nic neřeší. Díky za odpověď.
Raději nebudu pátrat jak jste odstranil program i driver pro bluetooth, protože věta o mazání v system32 podle ikony souboru mě dostala.
1) Otevřít si správce zařízení
a) XP : win+pause -> záložka hardware -> správce zařízení
b) visty, win7 : win+pause -> správce zařízení
2) vyhledat bluetooth -> odinstalovat
Poté podle typu notebooku navstivit stranky vyrobce a stahnout si ovladac primo pro vas typ a nepouzivat nezname stranky plne malwaru a nejaky neznamy software, ktery dela buhvi co...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.