Nejste přihlášen/a.
Existuje někde v nastavení Facebooku možnost zjistit log posledních přístupů (IP adresa by se hodila)
Nikoliv myslím kdy jsem přistupoval kučtu já. Mám známou která ve 4 hodiny v noci začala rozesílat pozvánky. Přitom na FB nebyla ani nepamatuje. Míst z kterých se přihlašovala je ale povícero a tam všude může být nějakej šmejd. Popř člověk kterej to za ní dělá. Změna hesla je k ničemu. Ona ten učet klidně zruší. Jak jsem psal nepoužívá ho. Důležité je že když někdo /nebo něco) odchytilo heslo k FB tak mohl odchytit i další. Každej rozumnej mailovaj server zaznamená třeba 10 posledních přístupů. I s IP adresou.(teda kromě seznamu tam maji jenom jeden a eště to nefunguje, ale ten vlasně není rozumnej)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.