Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám repasovaný počítač teprve první den.Na poprvé šel zapnout-bez problému, ale po druhé se pc zapnul monitor taky vše OK ale jak se načetl win xp a zazněla znělka monitor klepnul.Monitor jsem testoval i na jiném pc, fungoval-i když jsem zapojil jiný monitor bylo to úplně stejné jako s prvním.Monitor no signal ale PC jde.Větráky hučí, jde slyšet ICQ.Vše jsem kontroloval spojení OK, ale pípá-dlouhé pípnutí-a pořát asi odchází grafika nebo základní deska.A když pc restartuju monitor se zapne, jde, ale až do spuštění windowsu.A pořád.Děkuji za odpovědi
Tak mě se stalo podobná věc na starém PC ale mě naskočila hlavní stránka W7 a nic po chvylce Modrá Smrt neměl jsme žádné tušení čím by to mohl být ale pak mě napadl HDD tak jsme si ho testnul a svém PC a šel dal jsme ho tam spátky a pohoda už to beží, tí chci jenom říct aby jste opravdu zkusil dotahnout všechny komponenty a jestli má MB i integrobanou GPU tak to zkuste na ní jestli to pojede tak je Grafika R.I.P ale pokuď budete zkoušet Integrovanou GPu tak musíte nejdřív vyjmout ta vačí Grafiku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.