Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nahrání fotek na paměťovou kartu

Od: petre odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, plánuji koupi fotorámečku a zajímá mě, jak na paměťovou kartu nahraju fotky z PC? Zkoušel jsem na kartu ve foťáku nakopírovat nějaké fotky, ale to nešlo (něco ve smyslu "disketa je chráněna proti zápisu"). Musím si tedy koupit čtečku a přes ní?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

medwed*
hodnocení

1x

Me to pise ze je chranena pokud na ni kopiruju vetsi mnozstvi nez je jeji velikost nebo ma taky na boku zamek ktery se da odemcit nebo zamcit nejlepsi je kartu zformatovat pred tim nez se na ni neco da...

petre
hodnocení

Zkoušel jsem tam nakopírovat jen jednu fotku a nešlo to, ten zámek jsem také zkoušel a nic... Myslel jsem, že se to dá vyřešit jinak než koupí čtečky, ale co se dá dělat :)

hodnocení

0x

Některé foťáky umí Mass storage - karta se tváří jako flashka a dáte na ní cokolik, dnes ale většina umí jen kopírovat z něj do počítače, a nazpátek vás to nepustí. Nejlepší řešením je tedy koupit čtečku karet :)

hodnocení

0x

Některé fotorámečky můžou fungovat jako čtečka karet ;)

petre
hodnocení

To znamená, že vložím kartu do fotorámečku a ten se propojí s PC USB kabelem a nahraju na kartu fotky?

sojer*

sojer*
hodnocení

0x

Pokuď máte Fotoaparát dnešní generace tak by měl jít napíchnou přes USB do PC a tam by jse to mohl vše pouze přendat pokuď vám to ale i přesto napíše chybovou hlášku tak musíte znát to heslo které jste vy nebo někdo zadal ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]