Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reakce na Ctrl-Alt-Del

Od: kled* odpovědí: 7 změna:

Když chci zjistit, jaké programy běží, tak po zmáčknutí kombinace Ctrl/Alt/Del se mi objeví prakticky prázdné okno, kde se ukazuje jenom ten program, který je na monitoru. Kde najdu původní okno, kde byly všechny spuštěné programy, zatížení procesoru atd.

Používám W-XP. kled

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

To se mi jednou stalo.

Tuším, že pomohl dvojklik na horní hranu onoho okna. Teprve poté se zobrazí ostatní záložky, kde je možno se přepnout na Procesy, Výkon, atd...

doplněno 11.10.11 11:39:

zde jsem natočil videoukázku

kled*
hodnocení

Díky moc, to je ono. KLED

hanher*
hodnocení

0x

Takhle by měl jít otevřít správce úloh, to je divné.

Zkuste ještě kliknout dolů na lištu a vyberte správce úloh, je to to samé.

medwed*

Spis by to chtelo vybrat ve spravci tu spravnou zalozku ktera ukazuje bezici programy...

buss
hodnocení

0x

A v tom seznámku po kombinaci kláves se neobjeví správce úloh? Tak jít na něj klasicky.

kled*
hodnocení

Ne, objeví se okno, které se nijak nejmenuje, pod tím je napsáno Úloha a vpravo Spuštěno, dole je jenom Ukončit úlohu a Nová úloha. To celé se dá ukončit jenom na spodní liště pravým tlačítkem na ikonce, která ukazuje zatížení procesoru.Správce zařízení=správce úloh? kled

petapeta*
hodnocení

0x

Ctrl+Shift+Esc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]