Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmenšení videa z fotoaparátu

Od: pajik30 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

nemáte někdo zkušenost s nějakým programem na zmenšení videa natočeného fotoaparátem? CCa minutový záznam má přes 200Mb, chtěla bych to zmenšit to nějaké e-mailem posílatelné verze. Jsem totální začátečník, takže něco polopatického? Zkoušela jsem VirtualDub, ale na první pokus jsem video změnila z 217Mb na 160Mb, což je pořád strašně moc...

¨Předem děkuji za rady

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

medwed*
hodnocení

0x

Formatfactory programek na upravu videi a vseho okolo a je free...

hodnocení

0x

jj zminovany format factory je na to jako delany. Intuitivni ovladani, ceska lokalizace, vrele doporucuji. Sam pouzivam :)

slunecnice.cz/...

hodnocení

0x

Snaha změnit video, aby šlo posílat e-mailem je marná a pokud se ti to povede, asi se na to nedá koukat.
Řešení je:

1. nejjednodušší nahrát na webové úložiště typu ulozto.cz a poslat adresátovi jenom odkaz
2. nahrát video na YouTube a opět poslat jen odkaz
3. nahrát na YouTube a zpětně ho stáhnout - tím docílíš největší kvalitu při nejmenším objemu dat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]