Nejste přihlášen/a.
Dá se ještě nějak zachránit monitor, který se mi už asi 3 dny samovolně ztmavuje a nejde s tím nic dělat ? Vždy se mi objeví tabulka na přidání nebo ubrání jasu, samo to sjede až k mínusu a když to tlačítkem zjasním, tak se mi to za chviličku stane opět. Asi se něco porouchalo...
, má smysl dávat monitor do opravy nebo to bude tak drahé, že je lepší koupit nový? Nebo je nějaké jiné řešení, jak se to dá opravit? Teď jsem zjistila, že už mi nejde monitor ani vypnout - zřejmě se chystá totálně "umřít"
.
Znovu opakuju, najděte si někoho kdo vám to vymění, dávat cokoliv do opravny je holý nesmysl, ještě si něco přimyslí a nepočítají vám kde co. Průměrně šikovný člobrda s letovačkou / páječkou to zvládne
Co nějaký mechanický problém? Není jedno z tlačítek na monitoru nějak zaseknuté? Je divné, že se Vám samo ukáže nastavení jasu a samo vám to sjede k mínusu. Cenu opravy nedokáži odhadnout. Já bych asi monitor rozebral a zkusil odpojit ovládání..
Já bych to taky viděl na závadu tlačítka - zaseknuté, nebo "rozsypané" a samovolně se náhodně sepne.
Zkuste ta tlačítka poťukat...Nevím jaký máte monitor ale dnes jsou opravy skoro dražší než kdyby jste si pořídila nový.
No právě, nechce se mi za opravu dávat plno peněz, to si raděj koupím nový.
doplněno 11.10.11 17:56:Zase na druhou stranu si říkám, že je to třeba jenom nějaká blbost a dalo by se to opravit levně.
nové tlačítko je KORUNOVÁ záležitost, najděte si někoho kdo vám jej vymění, je to otázka chvilky i s rozebráním celého monitoru .
Docela mi mne štvou lidi co kvůli prkotině vyhazují a kupují hned nové, to vám není líto energie, materiálů a já nevím čeho všeho?
Takhle nám ta zeměkoule už moc dlouho nevydrží - a tak je to se vším
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.